تاس کباب

توضیحات

تاس کباب از آن نوع غذاهاییست که مثل یک اتفاق خاص در خانه است، باید همه مواد آن تازه و یک جورهایی حاضر باشند. مثلاً گوجه فرنگی پلاسیده و سفید یا سیب زمینی جوانه زده و کهنه و هویج پلاسیده، به درد آن نمیخورد! تاسکبابی که بوی آن، کل خانه را بگیرد و همسایهها سرک بکشند که به هر بهانهای شده یک کاسه از آن را بگیرند. باید موادش بکر باشد، تا عطر آن عالم و آدم را خبر کند، که «آی مردم، امروز ناهار تاسکباب داریم!»

مواد لازم

گوشت راسته گوسفند (درشت خردشده) — ۵۰۰ گرم
روغن (مخصوص سرخ کردن) — به مقدار لازم
پیاز متوسط (حلقه‌ای خردشده) — ۴ عدد
فلفل سیاه (پودرشده) و نمک — به مقدار لازم
زردچوبه (پودرشده) — ۱ قاشق چای خوری
گرد لیموعمانی یا سماق — ۱ قاشق سوپ خوری
گوجه فرنگی (حلقه‌ای خردشده) — ۴ عدد
سیب زمینی (حلقه‌ای خردشده) — ۳ عدد
آلو خورشی — ۲۰ عدد
هویج متوسط (حلقه‌ای خردشده) — ۲ عدد
رب گوجه فرنگی — ۱ قاشق سوپ خوری
آب گوجه فرنگی — ۲ پیمانه (۵۰۰ میلی لیتر)

طرز تهیه

۱- گوشت راسته را در قابلمه‌ای مناسب، حاوی روغن داغ چیده، روی آن یک ردیف پیاز، نمک، فلفل، زردچوبه و گرد لیمو یا سماق بریزید؛

۲.سپس گوجه فرنگی و سیب زمینیها را به صورت ردیفی روی آن قرار دهید؛

۳.در آخر آلو و هویج را اضافه کرده، مجدداً نمک، فلفل، زردچوبه و گرد لیمو یا سماق ریخته، سپس رب گوجه فرنگی را در تابه‌ای حاوی روغن داغ تفت داده، سپس به همراه آب گوجه فرنگی (در صورت نیاز مقداری آب) به قابلمه اضافه کرده، حرارت را زیاد کنید تا جوش آید، سپس درِ قابلمه را گذاشته و روی حرارت ملایم قرار داده تا به مدت دو ساعت بپزد؛

۴.سپس در ظرف مورد نظر سرو کنید.
تاسکباب در فر:

فر را روی حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد (۳۵۰درجه فارنهایت) از ۱۵ دقیقه قبل تنظیم کرده، مواد را طبق دستور بالا در ظرف نسوز چرب شده به صورت لایه‌ای قرار دهید، روی آن را بپوشانید تا به مدت یک ساعت و سی دقیقه تا دو ساعت در فر بپزد.

پیشنهاد:

چنانچه پیاز تاسکباب زیاد باشد، تاسکباب خوشمزه‌ تر می‌شود.
  • بازدید: 9160
  • نگارنده: روح الله بلوردی
  • دسته بندی: غذاهای محلی
  • تاریخ: 04/بهمن/1392
  • منبع: آی آر فامیلی

نظرات کاربران

خوراکی های برتر

چغاله بادام

چغاله بادام

میوه درخت بادام در ابتدای رویش تا حدودی سفت بوده و قشر خا...
توت سیاه

توت سیاه

شاه توت درختی است که به ارتفاع ۱۰ تا ۱۵ متر می رسد. پوستت...
ریواس

ریواس

ریواس گیاهی است از تیره هفت‌بندان (Polygonaceae) بومی آسی...
زرد آلو

زرد آلو

زرد آلو (نام علمی: Prunus armeniaca) یک گونه از خانواده گ...
توت فرنگی

توت فرنگی

توت‌فرنگی میوه‌ای نسبتاً جدید است که تا ۲۵۰-۳۰۰ سال قبل ب...

غذاهای پرطرفدار

آش گوشواره

آش گوشواره

یک از آشهای معروف منطقه آذربایجان و قفقاز آش گوشوا...
 کالباس ابتکاری و خانگی مرغ

کالباس ابتکاری و خانگی مرغ

کالباس از جمله فست فودهای پر طرفدار هست اما بخاطر ...
سالاد کاپریس

سالاد کاپریس

این سالاد رو حتما تجربه کنید...
ناگت مرغ

ناگت مرغ

بچه های من ناگت مرغ رو خیلی دوست دارند برای همین ت...
تاس کباب

تاس کباب

تاس کباب از آن نوع غذاهاییست که مثل یک اتفاق خاص د...

رستوران های برتر

دارچین

دارچین

جلسه رسمی یا کاری ، شام یا ناهار با خانواده ، مهمان خارجی ی...
گردباد

گردباد

پاتوق همیشگی من در تهران ، هر بار که تهران می رم حتما باید ی...
شاندرمن

شاندرمن

جلسه رسمی یا کاری ، جشن یا مهمانی کوچک ، شام یا ناهار با خا...
جوگریل فود(شهرک غرب)

جوگریل فود(شهرک غرب)

موقعیت مناسب برای شام یا ناهار با خانواده ، جای دنج ومناسب ق...
رستوران پیپل

رستوران پیپل

موقعیت مناسب برای جلسه رسمی یا کاری ، شام یا ناهار با خانواد...



Back to Top