توضیحات
			
	
		
مواد لازم
		سوسیس گوشت دودی هشت عدد 100 گرم / 300 کالری
سس خردل دو قاشق غذاخوری 100 گرم / 182 کالری
آلو برقانی خشک بدون هسته (خیس خورده) 24 عدد  100 گرم / 160 کالری
ژامبون گوشت  هشت ورق  100 گرم / 107 کالری
کره نرم شده یک قاشق غذاخوری 100 گرم / 104 کالری
	
	
		
طرز تهیه
		*. سوسیس ها را با کمک یک چاقوی تیز از پهلو شکاف بدهید، این شکاف باید تا عمق سوسیس برود.
*. داخل شکاف سوسیس ها را سس خردل بمالید و درون هر یک، سه عدد آلو قرار دهید.
*. دور سوسیس های پر شده را با ورقه های ژامبون بپیچید و محکم کنید.
*. برای محکم تر شدن می توانید دور دلمه ها را با نخ تمیزی محکم کنید.
*. فر را از قبل با دمای 180 درجه سانتی گراد یا 260 درجه فارنهایت روشن کنید تا داغ شود.
*. اطراف سوسیس ها را با کره چرب کنید و آنها را درون سینی فر بچینید.
*. سینی را به مدت 15 الی 18 دقیقه یا تا زمانی که دلمه های سوسیس طلایی شوند، درون فر قرار دهید.	
	
			
    
    	
        	- بازدید: 3664
 
        	- نگارنده: دیما فود
 
        	- دسته بندی: دلمه
 
        	- تاریخ: 18/جون/2015
 
        	- منبع: آکاایران
 
        
     
	
	
 
    
    
                            
نظرات کاربران