یوفکای اسفناج

توضیحات

خمیر یوفکا، خمیر ترد و نازکی است که بدون مایه خمیر و مواد حجم‌دهنده تهیه شده، داخل این خمیر با مواد مختلف پُر و پخته می‌شود. خمیر یوفکا قبل از پیچیدن مواد در آن، به‌حالت نیم‌پخت درآمده و از خمیر فیلو کمی تُردتر است، این خمیر را می‌توانید به‌‌صورت آماده از سوپر مارکت‌ها تهیه کنید.

مواد لازم

پیاز (نگینی خردشده) – ۲ عدد

روغن مایع (مخصوص سرخ‌کردن) – به مقدار لازم

فلفل سبز (خردشده) – ۲ عدد

زیره سیاه — ۱ قاشق چای‌خوری

جعفری (پاک و خردشده) – یک دوم پیمانه

اسفناج (پاک و خردشده) – ۱ کیلوگرم

فلفل سیاه (پودرشده) و نمک — به مقدار لازم

خمیر یوفکا — ۱ بسته

زرده تخم‌مرغ — ۱ عدد

طرز تهیه

۱- فر را روی حرارت ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد تنظیم و گرم کنید؛

۲.در تابه‌ای مناسب، سه قاشق سوپ‌خوری روغن ریخته و بر روی حرارت ملایم قرار دهید تا داغ شود؛

۳.پیاز، فلفل سبز، زیره و نیمی از جعفری را به تابه اضافه کرده و به‌مدت دو دقیقه تفت دهید. اسفناج را به تابه افزوده، تفت دهید تا آبِ آن تبخیر شود، سپس نمک و فلفل را به آن بیفزایید. بقیه جعفری را نیز اضافه کرده و هم بزنید، سپس تابه را از روی حرارت بردارید؛

۴.مخلوط بالا را به ۱۶ قسمت تقسیم کنید. ۲/۱ پیمانه روغن را با ۲/۱ پیمانه آب در ظرفی مناسب مخلوط کرده و آن را با قلم‌موی آشپزی روی خمیر یوفکا بمالید. خمیر را تا زده تا به شکل بقچه درآید و بین هر دو لایه را به مقداری روغن آغشته کنید؛

۵.از مایه اسفناج در وسط هر قسمت از یوفکا قرار دهید و لبه‌های خمیر را به هم بچسبانید؛

۶.به وسیله قلم‌موی آشپزی، روی خمیرها را به مخلوط آب و روغن آغشته کرده، سپس خمیرها را در سینی فر چرب‌شده یا کاغذ روغنی قرار دهید و روی آن‌ها، کمی زرده تخم‌مرغ بمالید؛

۷.سینی را به‌مدت ۲۵ تا ۳۰ دقیقه در طبقه وسط فری که از قبل گرم کرده‌اید، قرار دهید تا پخته و روی آن‌ها طلایی‌رنگ شوند، سپس از فر خارج کرده و سرو کنید.

پیشنهاد:

در صورت تمایل می‌توانید در مایه اسفناج از یک حبه سیر و مقداری بادام‌زمینی (خردشده) استفاده کنید؛ در صورت تمایل نداشتن به استفاده از سیر، می‌توانید از ۸/۱ قاشق چای‌خوری پودر جوزهندی روی اسفناج‌ها استفاده کنید.
  • بازدید: 5150
  • نگارنده: روح الله بلوردی
  • دسته بندی: فرنگی
  • تاریخ: 24/ژانویه/2014
  • منبع: آش

نظرات کاربران

خوراکی های برتر

چغاله بادام

چغاله بادام

میوه درخت بادام در ابتدای رویش تا حدودی سفت بوده و قشر خا...
توت سیاه

توت سیاه

شاه توت درختی است که به ارتفاع ۱۰ تا ۱۵ متر می رسد. پوستت...
زرد آلو

زرد آلو

زرد آلو (نام علمی: Prunus armeniaca) یک گونه از خانواده گ...
ریواس

ریواس

ریواس گیاهی است از تیره هفت‌بندان (Polygonaceae) بومی آسی...
توت فرنگی

توت فرنگی

توت‌فرنگی میوه‌ای نسبتاً جدید است که تا ۲۵۰-۳۰۰ سال قبل ب...

غذاهای پرطرفدار

کباب کنجه لاری

کباب کنجه لاری

کباب کنجه لاری یکی از غذاهای لذیذ و معروف ایرانی ...
استیک بوقلمون

استیک بوقلمون

یه سبک جدیدی از پخت گوشت بوقلمون...
دلمه برگ مو  ۲

دلمه برگ مو ۲

دلمه برگ مو یکی از انواع دلمه بوده و به عنوان یکی ...
ته چین اسفناج

ته چین اسفناج

برای ناهار امروز به شما ته چین اسفناج را پیشنهاد م...
پیتزاچوبی

پیتزاچوبی

یه غذای فست فودی برای آدم های خوش خوراک...

رستوران های برتر

دارچین

دارچین

جلسه رسمی یا کاری ، شام یا ناهار با خانواده ، مهمان خارجی ی...
گردباد

گردباد

پاتوق همیشگی من در تهران ، هر بار که تهران می رم حتما باید ی...
جوگریل فود(شهرک غرب)

جوگریل فود(شهرک غرب)

موقعیت مناسب برای شام یا ناهار با خانواده ، جای دنج ومناسب ق...
شاندرمن

شاندرمن

جلسه رسمی یا کاری ، جشن یا مهمانی کوچک ، شام یا ناهار با خا...
رستوران پیپل

رستوران پیپل

موقعیت مناسب برای جلسه رسمی یا کاری ، شام یا ناهار با خانواد...



Back to Top