ته چین اسفناج

توضیحات

برای ناهار امروز به شما ته چین اسفناج را پیشنهاد می کنیم. این غذا می تواند در ضیافت های کوچک و بزرگ شما هم حسابی آبروداری کند.

مواد لازم

برنج : 4 پیمانه


ماست خامه ای : سه لیوان


مرغ آب پز : 800 گرم خرد شده


نمک : یک قاشق چایخوری


کره : 100 گرم


روغن مایع : یک چهارم لیوان


زعفران آب شده : به میزان لازم


اسفناج پخته و سرخ شده : 500 گرم


پیاز داغ ( سرخ شده ) : 2 قاشق غذاخوری.

طرز تهیه

1- برنج را با تقریبا 5 پیمانه آب بجوشانید. در حین جوشیدن برنج کره و روغن و نمک را به آن اضافه کنید.


2- بعد از اینکه آب برنج کشیده شد آن را از روی حرارت بردارید.


3- در این مرحله ماست و زعفران را با هم مخلوط کنید طوریکه ماست کاملا زرد رنگ شود.


4- مخلوط ماست و زعفران را در کاسه ای گود به برنج اضافه کنید و آنقدر هم بزنید که همه برنج کاملا زرد رنگ شود.


5- قالب خودتان را به هر شکلی که هست با کره چرب کنید سپس دو سوم از برنج را داخل قاب بریزید.


6- اسفناج و پیاز داغ را با هم مخلوط کرده و کمی نمک به آن اضافه کنید. حالا پیاز و اسفناج را وسط برنج بگذارید و با تکه های خرد شده مرغ بپوشانید.


7- با باقیمانده برنج روی مرغ ها و بقیه مواد را بپوشانید. حالا روی ظرف فویل بکشید و قالب را در طبقه وسط فر به مدت یکساعت و نیم قرار دهید.


8- فراموش نکنید که باید فر را از قبل با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم کرده باشید.

5
  • بازدید: 8915
  • نگارنده: روح الله بلوردی
  • دسته بندی: ته چین
  • تاریخ: 28/مارس/2013
  • منبع: خبرآنلاین

کلید واژه

ته چین , اسفناج

نظرات کاربران

خوراکی های برتر

چغاله بادام

چغاله بادام

میوه درخت بادام در ابتدای رویش تا حدودی سفت بوده و قشر خا...
توت سیاه

توت سیاه

شاه توت درختی است که به ارتفاع ۱۰ تا ۱۵ متر می رسد. پوستت...
زرد آلو

زرد آلو

زرد آلو (نام علمی: Prunus armeniaca) یک گونه از خانواده گ...
ریواس

ریواس

ریواس گیاهی است از تیره هفت‌بندان (Polygonaceae) بومی آسی...
توت فرنگی

توت فرنگی

توت‌فرنگی میوه‌ای نسبتاً جدید است که تا ۲۵۰-۳۰۰ سال قبل ب...

غذاهای پرطرفدار

کباب کنجه لاری

کباب کنجه لاری

کباب کنجه لاری یکی از غذاهای لذیذ و معروف ایرانی ...
استیک بوقلمون

استیک بوقلمون

یه سبک جدیدی از پخت گوشت بوقلمون...
دلمه برگ مو  ۲

دلمه برگ مو ۲

دلمه برگ مو یکی از انواع دلمه بوده و به عنوان یکی ...
ته چین اسفناج

ته چین اسفناج

برای ناهار امروز به شما ته چین اسفناج را پیشنهاد م...
پیتزاچوبی

پیتزاچوبی

یه غذای فست فودی برای آدم های خوش خوراک...

رستوران های برتر

دارچین

دارچین

جلسه رسمی یا کاری ، شام یا ناهار با خانواده ، مهمان خارجی ی...
گردباد

گردباد

پاتوق همیشگی من در تهران ، هر بار که تهران می رم حتما باید ی...
جوگریل فود(شهرک غرب)

جوگریل فود(شهرک غرب)

موقعیت مناسب برای شام یا ناهار با خانواده ، جای دنج ومناسب ق...
شاندرمن

شاندرمن

جلسه رسمی یا کاری ، جشن یا مهمانی کوچک ، شام یا ناهار با خا...
رستوران پیپل

رستوران پیپل

موقعیت مناسب برای جلسه رسمی یا کاری ، شام یا ناهار با خانواد...



Back to Top