گوجه

غذای ایرانی
پخت گوجه:\n\nاین ماده غذایی در غذاهای ایرانی کاربرد زیادی دارد.\n• در خورش‌ها\n• در پلوها\n• به صورت جداگانه\n\nبرای دستور کامل، از بخش دستور پخت‌ها استفاده کنید.

سطح دشواری

متوسط

🥘 مواد لازم

مواد لازم در دستور پخت ذکر شده است.

👨‍🍳 طرز تهیه

طرز تهیه در دستور پخت ذکر شده است.

💡 نکات آشپزی مرتبط

💡 غلیظ کردن خورش:

روش‌ها:
• بگذارید بیشتر بجوشد
• آب کمتری اضافه کنید
• از رب گوجه بیشتر استفاده کنید
• آرد اضافه کنید
• نشاسته اضافه کنید

نکته: خورش باید خوب جا بیفتد تا غلیظ شود.

💡 رقیق کردن خورش:

روش‌ها:
• آب بیشتری اضافه کنید
• کمتر بجوشانید
• از رب گوجه کمتری استفاده کنید

نکته: خورش را به تدریج رقیق کنید.

💬 نظرات

هنوز نظری ثبت نشده است.

برای ارسال نظر، لطفاً وارد شوید.

📸 تصاویر کاربران

برای بارگذاری تصویر، لطفاً وارد شوید.

هنوز تصویری به اشتراک گذاشته نشده است.

🎥 ویدیوهای مرتبط

📰 مقالات مرتبط

🍽️ دستور پخت‌های مشابه