دلمه کاهو، دلمه کاهو و ماهی
👁️ 10
❤️ 0

دلمه کاهو، دلمه کاهو و ماهی

غذای ایرانی
دلمه کاهوپیچ، یکی از معروف ترین و پرمخاطب ترین غذاهای رژیمی خاورمیانه است که سرو آن در میان بسیاری از مردم این منطقه رایج است. با ما همراه باشید تا طرز تهیه این دلمه خوشمزه را به شما آموزش دهیم.

سطح دشواری

سخت

🥘 مواد لازم

مواد لازم


اندازه


مقدار / کالری

ماهی از هر نوع که دوست دارید


نیم کیلوگرم


100 گرم / 100 کالری

برگ تازه کاهو


حدود 24 عدد


100 گرم / 17 کالری

برنج


یک پیمانه، نیم پز شده


100 گرم / 360 کالری

پیاز


یک عدد، رنده شده


100 گرم / 5 کالری

پودر سیر


مقداری


100 گرم / 246 کالری

کرفس


4 تا 5 شاخه، خرد شده


100 گرم / 13 کالری

فلفل قرمز


مقداری


100 گرم / 22 کالری

گوجه فرنگی


مقداری، پوست کنده و کاملا خرد شده


100 گرم / 15 کالری

مارگارین


3 قاشق سوپ خوری


100 گرم / 850 کالری

رب گوجه فرنگی


به مقدار لازم


100 گرم / 76 کالری

نمک و فلفل


به مقدار لازم


100 گرم / 0 کالری

👨‍🍳 طرز تهیه

*. تیغ و استخوان های ماهی را جدا کرده و ماهی را به قطعات ریز در آورید.

*. برگ های کاهو را مدتی در آب جوش قرار دهید سپس از آب بیرون آورید.

*. قطعات ریز ماهی را با برنج، پودر سیر، پیاز، کرفس، فلفل قرمز و گوجه فرنگی مخلوط کرده و نمک و فلفل را به آن ها اضافه کنید.

*. درون هر یک از برگ های کاهو، مقداری از مخلوط را ریخته و آن را بپیچید.

*. دلمه ها را به ردیف، درون قابلمه بچینید و روی آن ها مارگارین بریزید و رب گوجه فرنگی و نمک و فلفل را به آن ها بیافزایید.

*. در قابلمه را گذاشته و بگذارید با حرارت کم، حدود نیم ساعت بپزند.

💡 نکات آشپزی مرتبط

🧅 تفت پیاز:

روش صحیح:
1. پیاز را ریز خرد کنید
2. روغن را داغ کنید
3. پیاز را اضافه کنید
4. با حرارت متوسط تفت دهید
5. تا طلایی شدن ادامه دهید

نکات:
• از روغن کافی استفاده کنید
• مرتب هم بزنید
• زیاد تفت ندهید تا تلخ نشود

🌿 تفت سبزی:

برای خورش:
1. سبزی را خوب خرد کنید
2. در روغن داغ تفت دهید
3. تا آب آن گرفته شود
4. رنگ آن تیره شود

نکات:
• سبزی را خوب خشک کنید
• از روغن کافی استفاده کنید
• مرتب هم بزنید
• تا آب کامل گرفته شود

💡 نرم کردن گوشت:

روش‌ها:
• با پاپایا یا آناناس مزه دار کنید
• با سرکه یا آب لیمو
• با ماست
• با پیاز رنده شده
• با چکش گوشت بکوبید
• به مدت طولانی بپزید

نکته: مزه دار کردن چند ساعته گوشت را نرم می‌کند.

💬 نظرات

هنوز نظری ثبت نشده است.

برای ارسال نظر، لطفاً وارد شوید.

📸 تصاویر کاربران

برای بارگذاری تصویر، لطفاً وارد شوید.

هنوز تصویری به اشتراک گذاشته نشده است.

🎥 ویدیوهای مرتبط

📰 مقالات مرتبط

📰

خواص شگفت‌انگیز زعفران و نحوه استفاده صحیح از آن

زعفران یکی از گران‌ترین ادویه‌های جهان است که علاوه بر طعم و عطر بی‌نظیرش، خواص...

👁️ 444 ❤️ 0
📰

رژیم غذایی مدیترانه‌ای: راهنمای کامل و فواید آن

رژیم غذایی مدیترانه‌ای یکی از سالم‌ترین رژیم‌های غذایی جهان است که بر مصرف میوه‌...

👁️ 382 ❤️ 0
📰

10 ترفند طلایی برای پخت برنج ایرانی عالی

پخت برنج ایرانی به ظاهر ساده است اما برای رسیدن به برنجی دانه‌دار و خوش‌طعم نیاز...

👁️ 441 ❤️ 0
📰

خواص درمانی عسل طبیعی و نحوه تشخیص عسل اصل

عسل طبیعی یکی از کامل‌ترین و مفیدترین مواد غذایی است که خواص درمانی فراوانی دارد...

👁️ 494 ❤️ 0
📰

راهنمای کامل نگهداری و فریز کردن مواد غذایی

نگهداری صحیح مواد غذایی نه تنها باعث حفظ طعم و کیفیت آن‌ها می‌شود، بلکه از هدر ر...

👁️ 192 ❤️ 0
📰

فواید مصرف روزانه آب لیمو ترش تازه

آب لیمو ترش یکی از ساده‌ترین و مؤثرترین نوشیدنی‌های طبیعی است که می‌تواند به بهب...

👁️ 480 ❤️ 0

🍽️ دستور پخت‌های مشابه