سطح دشواری
سخت
🥘 مواد لازم
مواد لازم :
بیسکوییت پتی بور 2بسته کاکایویی
شیر به میزان لازم(فقط برای اینکه بیسکوییت ها رو در شیر بزنیم.من تا شماره پنج میگفتم بیسکوییت ها رو بر میداشتم از تو شیر)
خامه 1بسته از این صورتی ها
پنیر ماسکارپونه 1 بسته
پودر کاکائو یا پودر نسکافه برا تزیین و لابه لای تیرامیسو
شکر ۲ق غ
👨🍳 طرز تهیه
در ظرف جداگانه ای خامه و شکر را خوب مخلوط میکنیم بعد پنیر ماسکارپونه رو اضافه میکنیم و مخلوط میکنیم تا یه کرم یکدست بشه. حالا در ظرفی که میخواهید دسر را سرو کنید ابتدا بیسکوییت ها را در شیر بزنید ودر ظرف بچینید، سپس روی
بیسکوییت ها را با کرم درست شده میپوشانید و کمی پودر کاکایو میپاشیم و دوباره بیسکوییت ها را در شیر زده و همینطور لایه به لایه تا موادمون تموم بشه. روی لایه آخر که کرم هست رو با پودر کاکایو یا شکلات رنده شده تزیین میکنیم.
روی دسر را رابا سلفون میپوشانیم و در یخچال میگذاریم، سه ساعت بعد دسر آماده است اما اگر مدت بیشتری(مثلا 6_7) ساعت در یخچال بماند بیسکوییت هانرمتر شده و بیشتر به کیک شباهت دارد و خوشمزه تر می شود.
💡 نکات آشپزی مرتبط
🧅 تفت پیاز:
روش صحیح:
1. پیاز را ریز خرد کنید
2. روغن را داغ کنید
3. پیاز را اضافه کنید
4. با حرارت متوسط تفت دهید
5. تا طلایی شدن ادامه دهید
نکات:
• از روغن کافی استفاده کنید
• مرتب هم بزنید
• زیاد تفت ندهید تا تلخ نشود
🌿 تفت سبزی:
برای خورش:
1. سبزی را خوب خرد کنید
2. در روغن داغ تفت دهید
3. تا آب آن گرفته شود
4. رنگ آن تیره شود
نکات:
• سبزی را خوب خشک کنید
• از روغن کافی استفاده کنید
• مرتب هم بزنید
• تا آب کامل گرفته شود
💡 نرم کردن گوشت:
روشها:
• با پاپایا یا آناناس مزه دار کنید
• با سرکه یا آب لیمو
• با ماست
• با پیاز رنده شده
• با چکش گوشت بکوبید
• به مدت طولانی بپزید
نکته: مزه دار کردن چند ساعته گوشت را نرم میکند.
💬 نظرات
برای ارسال نظر، لطفاً وارد شوید.
📸 تصاویر کاربران
برای بارگذاری تصویر، لطفاً وارد شوید.
هنوز تصویری به اشتراک گذاشته نشده است.
هنوز نظری ثبت نشده است.