سطح دشواری
سخت
🥘 مواد لازم
👨🍳 طرز تهیه
نكته:
1- اين دستور 10 گرم كربوهيدرات، 140 گرم پروتئين، 110 گرم چربي و 1590 كيلوكالري انرژي دارد. 2- در صورت تمايل مي توانيد پياز خلال شده را حذف كرده و آب پياز را تا يك دوم پيمانه جايگزين آن كنيد. ولي دقت داشته باشيد كه وقتي جوجه را با آب پياز مزه دار مي كنيد، فقط مي توانيد براي مدت كوتاهي در يخچال نگه داريد ولي با پياز خلال شده مي توان جوجه را تا 48 ساعت در يخچال نگه داشت. 3- مي توانيد محلول زعفران را حذف كرده و فقط از ادويه هاي مورد نظر استفاده نماييد. همين طور مي توانيد سبزيجات معطر تازه خرد شده را نيز به مايه ي مرينت اضافه كنيد. 4- اگر جوجه كباب را روي آتش زغال كباب كنيد، اواسط كباب كردن، مخلوط كره آب شده و محلول زغفران را به وسيله ي برس و قلم مو روي كباب ها بكشيد. 5- جوجه كباب تهيه شده روي آتش زغال اگر اضافه بيايد و مدتي بماند، همان طور نرم بوده و هيچ تغييري در آن حاصل نمي شود بلكه خوردني تر هم مي شود. ولي اگر همه ي جوجه كباب تهيه شده در فر مصرف نشود و زياد بيايد، در صورت نگهداري سفت خواهد شد. منبع: نشريه هنر آشپزي، شماره 80.
💡 نکات آشپزی مرتبط
🧅 تفت پیاز:
روش صحیح:
1. پیاز را ریز خرد کنید
2. روغن را داغ کنید
3. پیاز را اضافه کنید
4. با حرارت متوسط تفت دهید
5. تا طلایی شدن ادامه دهید
نکات:
• از روغن کافی استفاده کنید
• مرتب هم بزنید
• زیاد تفت ندهید تا تلخ نشود
🌿 تفت سبزی:
برای خورش:
1. سبزی را خوب خرد کنید
2. در روغن داغ تفت دهید
3. تا آب آن گرفته شود
4. رنگ آن تیره شود
نکات:
• سبزی را خوب خشک کنید
• از روغن کافی استفاده کنید
• مرتب هم بزنید
• تا آب کامل گرفته شود
💡 نرم کردن گوشت:
روشها:
• با پاپایا یا آناناس مزه دار کنید
• با سرکه یا آب لیمو
• با ماست
• با پیاز رنده شده
• با چکش گوشت بکوبید
• به مدت طولانی بپزید
نکته: مزه دار کردن چند ساعته گوشت را نرم میکند.
💬 نظرات
برای ارسال نظر، لطفاً وارد شوید.
📸 تصاویر کاربران
برای بارگذاری تصویر، لطفاً وارد شوید.
هنوز تصویری به اشتراک گذاشته نشده است.
هنوز نظری ثبت نشده است.