سطح دشواری
سخت
🥘 مواد لازم
نمک
شکر
مخمر
روغن
نیم لیوان اب گرم
سس گوجه
پنیر پیتزا
قارچ
سوسیس و یا کالباس
پیاز
بادمجون
کدو
👨🍳 طرز تهیه
اول کمی ارد حدود صد گرم رو با مقداری نمک شکر مخمر و روغن و نیم لیوان اب گرم نه داغ ذره ذره قاطی میکنم و خمیر رو ورز میدم تا حسابی نرم و یکدست بشه. یمساعت میزارمش یه جای تقریبا گرم تا ور بیاد بعد اون رو به 4 تیکه تقسیم می کنم و هر تکه رو تا جایی که امکان داشته باشه گرد میکنم. کمی ارد کف ظرف فر میریزم و خمیر رو میزارم و با مقداری سس گوجه یا همون کچاب روی خمیر رو سسی می کنم. بعد روی اون رو کامل با پنیر پیتزا پر میکنم. البته من خیلی کم پنیر میزنم.
بعد قارچ و سوسیس و یا کالباس یا هر چی رو که دوست دارید روی پیتزا میزارید من خودم از پیاز و بادمجون و کدو هم گاهی بصورت برش خورده استفاده می کنم بد نمیشه در آخر یه مقدار کمی پنیر ثیتزا برای تزیین روش میریزم و دهدقیقه توی فر میزارم بعد از پخت هم دو دقیقه روش رو گریل میکنم
💡 نکات آشپزی مرتبط
🧅 تفت پیاز:
روش صحیح:
1. پیاز را ریز خرد کنید
2. روغن را داغ کنید
3. پیاز را اضافه کنید
4. با حرارت متوسط تفت دهید
5. تا طلایی شدن ادامه دهید
نکات:
• از روغن کافی استفاده کنید
• مرتب هم بزنید
• زیاد تفت ندهید تا تلخ نشود
🌿 تفت سبزی:
برای خورش:
1. سبزی را خوب خرد کنید
2. در روغن داغ تفت دهید
3. تا آب آن گرفته شود
4. رنگ آن تیره شود
نکات:
• سبزی را خوب خشک کنید
• از روغن کافی استفاده کنید
• مرتب هم بزنید
• تا آب کامل گرفته شود
💡 نرم کردن گوشت:
روشها:
• با پاپایا یا آناناس مزه دار کنید
• با سرکه یا آب لیمو
• با ماست
• با پیاز رنده شده
• با چکش گوشت بکوبید
• به مدت طولانی بپزید
نکته: مزه دار کردن چند ساعته گوشت را نرم میکند.
💬 نظرات
برای ارسال نظر، لطفاً وارد شوید.
📸 تصاویر کاربران
برای بارگذاری تصویر، لطفاً وارد شوید.
هنوز تصویری به اشتراک گذاشته نشده است.
هنوز نظری ثبت نشده است.