رولت گوشت
👁️ 4
❤️ 0

رولت گوشت

غذای ایرانی
رولت گوشت از جمله غذاهای مناسب مهمانی های رسمی است. این غذا با توجه به محتویات داخل رولت در طعم و مزه های مختلف درست می شود.ما نیز در اینجا به 2 نمونه از آنها اشاره می کنیم. در ضمن از جمله مزایای درست کردن رولت گوشت این است که وقتی مهمانی رسمی دارید و قرار است چند نوع غذا درست کنید، می توانید این غذا را از شب قبل آماده کرده و پس از تهیه سس، آن را در روز مهمانی روی رولت بریزید. سپس در فر یا مایکروفر گرم کرده و سرو کنید.

سطح دشواری

سخت

🥘 مواد لازم

مواد لازم برای تهیه رولت:

ـ نیم کیلوگرم گوشت چرخ کرده مخلوط (گوساله و گوسفند)
ـ یک عدد پیاز متوسط
ـ 2 حبه سیر
ـ 4 تا 5 دانه فلفل سیاه درسته
ـ یک قاشق چای خوری نمک
ـ پودرسوخاری به مقدار لازم
ـ یک قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
مواد مورد نیاز برای داخل رولت:

روش یک:
ـ 2 عدد تخم مرغ
ـ 3 قاشق سوپ خوری جعفری یا گشنیز خردشده
ـ نمک و فلفل به میزان لازم

روش دو:
ـ 3 قاشق سوپ خوری زرشک
ـ 2 قاشق سوپ خوری گردوی خردشده

👨‍🍳 طرز تهیه

ابتدا پیاز را پوست کنده و پس از شست وشو خرد کنید. سپس سیرها را نیز پوست گرفته و رنده کنید. گوشت چرخ کرده را به چند قسمت تقسیم کرده و هر یک از قسمت ها را همراه کمی پیاز و سیر داخل دستگاه خردکن یا غذاساز بریزید. این کار را آن قدر تکرار کنید که گوشت های تقسیم شده با سیر و پیاز چرخ شود. در پایان کل گوشت را مجددا داخل دستگاه بریزید و خوب با هم مخلوط کنید.

نکته یک: اگر مخلوط گوشت و پیاز و سیر به دست نچسبید، یعنی آماده درست کردن رولت است در غیر این صورت، آن قدر ورز دهید تا دیگر به دست نچسبد.

نکته 2: با توجه به اینکه با این مقدار گوشت، می توانید 2 عدد رولت درست کنید، مقدار گوشت را به 2 قسمت تقسیم کنید. حالا در کف یک سینی مقداری آرد سوخاری بپاشید و نیمی از گوشت را برداشته و پس از صاف کردن در کف دست، روی سینی آغشته به پودر سوخاری پهن کنید تا به صورت گرد باز شود. توجه داشته باشید لبه های گوشت نباید ضخیم باشد و تا جایی که امکان دارد، به طور یکنواخت با فشار آوردن روی گوشت، لبه های آن را نازک کنید، سپس یکی از مخلوط های داخل رولت را آماده کنید و سطح گوشت را با آن بپوشانید.

اگر می خواهید از مخلوط تخم مرغ دار برای داخل رولت استفاده کنید، ابتدا باید تخم مرغ ها را آب پز کرده و پس از پوست کندن به صورت حلقه حلقه، خرد کنید. حالا جعفری یا گشنیز خرد شده را روی گوشت بریزید و سپس تخم مرغ ها را روی سبزی بچینید و با پاشیدن نمک و فلفل، آن را مزه دار کنید. در پایان، لبه های گوشت را از روبه رو به هم بچسبانید. برای این منظور از 2 انگشت شست و سبابه استفاده کنید و لبه ها را روی هم طوری فشار دهید تا خوب به هم بچسبند. حالا نوبت سرخ کردن رولت است. داخل تابه ای گود، مقداری روغن بریزید و روی شعله اجاق گاز قرار دهید تا داغ شود. سپس رولت پیچیده شده را داخل روغن بگذارید. پس از اینکه یک طرف آن کمی سرخ شد، آن را برگردانید تا طرف دیگر نیز سرخ شود.

در فاصله سرخ شدن یکی از رولت ها، برای درست کردن رولت دیگر، دست به کار شوید. همان طور که پیش از این نیز ذکر شد، شما می توانید داخل رولت را با مخطوط دیگری هم پر کنید؛ بنابراین این رولت را به جای مخلوط تخم مرغی با زرشک و گردو بپیچید. برای این منظور، پس از پهن کردن گوشت روی سینی آغشته به پودر سوخاری، زرشک را شسته و با گردوی خردشده مخلوط کنید. سپس آن را روی گوشت بریزید. حالا 2 طرف گوشت را مانند روش قبل روی هم چسبانده و آن را سرخ کنید. پس از سرخ شدن رولت ها، آنها را داخل تابه ای بزرگ کنار هم قرار دهید. تابه کوچک دیگری نیز آماده کنید و در آن کمی روغن بریزید. سپس یک قاشق سوپ خوری رب گوجه فرنگی را در آن تفت داده و مقداری آب نیز به آن اضافه کنید. حالا سس حاصله را روی رولت های چیده شده در تابه بزرگ بریزید و در ظرف را بگذارید و مدت یک ساعت روی شعله اجاق گاز قرار دهید تا رولت ها بپزد.

💡 نکات آشپزی مرتبط

🧅 تفت پیاز:

روش صحیح:
1. پیاز را ریز خرد کنید
2. روغن را داغ کنید
3. پیاز را اضافه کنید
4. با حرارت متوسط تفت دهید
5. تا طلایی شدن ادامه دهید

نکات:
• از روغن کافی استفاده کنید
• مرتب هم بزنید
• زیاد تفت ندهید تا تلخ نشود

🌿 تفت سبزی:

برای خورش:
1. سبزی را خوب خرد کنید
2. در روغن داغ تفت دهید
3. تا آب آن گرفته شود
4. رنگ آن تیره شود

نکات:
• سبزی را خوب خشک کنید
• از روغن کافی استفاده کنید
• مرتب هم بزنید
• تا آب کامل گرفته شود

💡 نرم کردن گوشت:

روش‌ها:
• با پاپایا یا آناناس مزه دار کنید
• با سرکه یا آب لیمو
• با ماست
• با پیاز رنده شده
• با چکش گوشت بکوبید
• به مدت طولانی بپزید

نکته: مزه دار کردن چند ساعته گوشت را نرم می‌کند.

💬 نظرات

هنوز نظری ثبت نشده است.

برای ارسال نظر، لطفاً وارد شوید.

📸 تصاویر کاربران

برای بارگذاری تصویر، لطفاً وارد شوید.

هنوز تصویری به اشتراک گذاشته نشده است.

🎥 ویدیوهای مرتبط

📰 مقالات مرتبط

📰

خواص شگفت‌انگیز زعفران و نحوه استفاده صحیح از آن

زعفران یکی از گران‌ترین ادویه‌های جهان است که علاوه بر طعم و عطر بی‌نظیرش، خواص...

👁️ 443 ❤️ 0
📰

رژیم غذایی مدیترانه‌ای: راهنمای کامل و فواید آن

رژیم غذایی مدیترانه‌ای یکی از سالم‌ترین رژیم‌های غذایی جهان است که بر مصرف میوه‌...

👁️ 381 ❤️ 0
📰

10 ترفند طلایی برای پخت برنج ایرانی عالی

پخت برنج ایرانی به ظاهر ساده است اما برای رسیدن به برنجی دانه‌دار و خوش‌طعم نیاز...

👁️ 440 ❤️ 0
📰

خواص درمانی عسل طبیعی و نحوه تشخیص عسل اصل

عسل طبیعی یکی از کامل‌ترین و مفیدترین مواد غذایی است که خواص درمانی فراوانی دارد...

👁️ 493 ❤️ 0
📰

راهنمای کامل نگهداری و فریز کردن مواد غذایی

نگهداری صحیح مواد غذایی نه تنها باعث حفظ طعم و کیفیت آن‌ها می‌شود، بلکه از هدر ر...

👁️ 192 ❤️ 0
📰

فواید مصرف روزانه آب لیمو ترش تازه

آب لیمو ترش یکی از ساده‌ترین و مؤثرترین نوشیدنی‌های طبیعی است که می‌تواند به بهب...

👁️ 479 ❤️ 0

🍽️ دستور پخت‌های مشابه