سطح دشواری
سخت
🥘 مواد لازم
شکر (نرم و دانهریز) — ۲ قاشق سوپخوری (۲۶ گرم)
قهوه اسپرسوی(غلیظ و داغ) — ¾ پیمانه
بیسکویت — ۲۰۰ گرم
گاناش — طبق دستور داده شده
پودر کاکائو — به مقدار لازم
👨🍳 طرز تهیه
۲- شکر را در تابهای حاوی قهوه اسپرسو داغ حل کنید و کنار بگذارید تا خنک شود؛
۳- بیسکویتها را در یک کیسه پلاستیکی ریخته و درِ آن را ببندید و با استفاده از یک وردنه بیسکویتها را خرد کنید (بیسکویتها راخیلی خرد و ریز نکنید در حدی باشند که تکههای آن قابل لمس باشد)، سپس در ظرفی کمعمق ولی پهن بریزید و قهوه خنک شده را روی آن ریخته تا بهخورد بیسکویتها برود؛
۴- تهِ هر لیوان به ارتفاع دو سانتی متر گاناش بریزید؛ سپس به ارتفاع دو سانتیمتر از روی آن بستنی بریزید. لیوان را در فریزر بگذارید تا مواد خود را بگیرد؛
۵- سپس لیوانها را از فریزر خارج کرده و بیسکویتها را روی بستنی بریزید و بهآرامی به سمت پایین فشار دهید، سپس مجدداً مقدار کمی گاناش روی آن بریزید و با پشت یک قاشق روی آن را صاف کنید تا مطمئن شوید فضای خالی در آن وجود نداشته باشد؛
۶- دوباره روی هر لیوان بستنی بریزید و در فریزر قرار دهید تا مواد خود را بگیرد، سپس از فریزر خارج کرده و روی آن را با کمی پودر کاکائو تزیین و سرو کنید.
مواد لازم (برای تهیه گاناش):
خامه — ½ پیمانه (۱۰۰ گرم)
شیر عسل (کنسرو) — ۲ قاشق سوپخوری
شکلات تلخ ۶۰% (رنده شده) — ۱۵۰ گرم
روش تهیه:
خامه و شیر عسل را حرارت دهید و درست کمی مانده به نقطه جوش از روی حرارت بردارید. شکلات را به مواد اضافه کنید و به آهستگی هم بزنید تا مواد نرم و یکدست شود، سپس کنار بگذارید تا خنک شود.
نکته:
برای داغ کردن قهوه اسپرسو می توانید از قهوه جوش استفاده کنید، در صورت عدم دسترسی به دستگاه قهوه جوش، میتوانید دو قاشق سوپخوری گرانول قهوه اسپرسو را در ¾ پیمانه آب جوش حل کنید، سپس از صافی ریز رد کرده و مورد استفاده قرار دهید.
لیوان مورد نظر برای تهیه تیرامیسو باید حتماً قابل گذاشتن در فریزر و با گنجایش ¾ پیمانه باشد.
پیشنهاد:
برای تزیین این دسر میتوانید از مقداری مارمالاد توتفرنگی یا هر مارمالادی که تمایل دارید بههمراه پودر کاکائو استفاده کنید.
در صورت تمایل میتوانید از بیسکویت مخصوص تیرامیسو یا کیک اسفنجی بیات استفاده کنید.
برچسب شده: آیس کافی و شکلات, تیرامیسو, تیرامیسو آیس و شکلات, تیرامیسو آیس کافی, تیرامیسو آیس کافی و شکلات, دسر, دسرو مربا و بستنی
💡 نکات آشپزی مرتبط
🧅 تفت پیاز:
روش صحیح:
1. پیاز را ریز خرد کنید
2. روغن را داغ کنید
3. پیاز را اضافه کنید
4. با حرارت متوسط تفت دهید
5. تا طلایی شدن ادامه دهید
نکات:
• از روغن کافی استفاده کنید
• مرتب هم بزنید
• زیاد تفت ندهید تا تلخ نشود
🌿 تفت سبزی:
برای خورش:
1. سبزی را خوب خرد کنید
2. در روغن داغ تفت دهید
3. تا آب آن گرفته شود
4. رنگ آن تیره شود
نکات:
• سبزی را خوب خشک کنید
• از روغن کافی استفاده کنید
• مرتب هم بزنید
• تا آب کامل گرفته شود
💡 نرم کردن گوشت:
روشها:
• با پاپایا یا آناناس مزه دار کنید
• با سرکه یا آب لیمو
• با ماست
• با پیاز رنده شده
• با چکش گوشت بکوبید
• به مدت طولانی بپزید
نکته: مزه دار کردن چند ساعته گوشت را نرم میکند.
💬 نظرات
برای ارسال نظر، لطفاً وارد شوید.
📸 تصاویر کاربران
برای بارگذاری تصویر، لطفاً وارد شوید.
هنوز تصویری به اشتراک گذاشته نشده است.
هنوز نظری ثبت نشده است.