توضیحات
سفرههای ایرانی همچون تابلویی زیبا و رنگینند که هر شهر و استانی بخشی از آن را رقم زده است. انواع
آش هم جزو همین عوامل رنگین کردن سفرههای ایرانی است.آش انواع بسیار زیاد و متنوعی دارد که ماشاب یکی از آنهاست. طرز تهیه این پیش غذای محلی استان قم را در ادامه مطلب بخوانید.
مواد لازم
ماش : یک و نیم پیمانه
لوبیا چشم بلبلی و برنج و گندم : از هر کدام نصف پیمانه
سیبزمینی نگینی خردشده : یک عدد کدو
حلوایی نگینی خردشده : یک پیمانه
عدس : یک پیمانه
گوشت ران یا گردن گوسفند با قلم پخته و ریش شده : 200 گرم
پیاز سرخ شده : سه عدد
زردچوبه، نمک و فلفل سیاه : به میزان لازم آب گوشت، کشک و نعنا : به میزان لازم
طرز تهیه
ابتدا قابلمهای را از آب پر کرده، ماش، لوبیا چشمبلبلی، عدس، برنج و گندم را شسته، به همراه نصف پیاز سرخشده و زردچوبه به آن اضافه کنید.
کدو حلوایی و بعد در اواسط پخت سیبزمینی، آب گوشت ، نمک و فلفل را هم به آن افزوده و با حرارت ملایم بگذارید جا بیفتد (وقتی پوست ماشها به روی آش بیاید نشانه جا افتادن آش است). در موقع سرو
آش نیمی از گوشت پختهشده را به داخل آش و نصف دیگر را برای تزئین آش همراه با پیاز داغ و کشک و نعنا استفاده کنید.
- بازدید: 10425
- نگارنده: روح الله بلوردی
- دسته بندی: آش
- تاریخ: 25/مارس/2014
- منبع: پرتال آکاایران
نظرات کاربران