سبزی

سبزی
کَرَفْس گیاهی است با نام علمی Apium graveolens. این گیاه در آشپزی کاربرد داردو ارتفاع آن تا یک مت...
بازدید :2114
سبزی
شاهی، تره تیزک یا تره تندک یک نوع سبزی خوردن است که به صورت خام و گاهی پخته مصرف می‌شود. به بذر آ...
بازدید :2332
سبزی
گشنیز نوعی سبزی با نام علمی Coriandrum sativum است. این گیاه بومی جنوب غرب آسیا و شمال آفریقا است...
بازدید :1630
سبزی
ریواس گیاهی است از تیره هفت‌بندان (Polygonaceae) بومی آسیا (به احتمال سیبری یا هیمالیا) که از سده...
بازدید :3161
سبزی
اسفناج یا اسپیناج گیاه بومی ایران است و از اوایل قرن اول میلادی کم کم به نقاط دیگر دنیا راه یافت....
بازدید :1239
سبزی
جعفری نوعی سبزی خوراکی است که در انواع غذا و سوپ مورد استفاده قرار می‌گیرد. جعفری معمولاً بصورت ت...
بازدید :1862
سبزی
خُرفه (Portulaca) سرده‌ای است از خُرفه‌ئیان علفی یک‌ساله گوشتی گسترده بر روی زمین با ۴۰ تا ۱۰۰ گو...
بازدید :610
سبزی
ریحان (نام علمی: Ocimum basilicum) نام گیاهی یک‌ساله از تیرهٔ نعناعیان است که آن را در فارسی «شاه...
بازدید :1156
سبزی
پیازچه بیشتر برای بهبود طعم و مزه غذاها مصرف می شود. اما علاوه بر این که این گیاه بسیار خوش مزه و...
بازدید :603
سبزی
تره، (Allium ampeloprasum ssp. persicum) از گیاهان خوراکی است. رنگ آن سبز است و آن را در دسته سبز...
بازدید :559
سبزی
در قرن 16 میلادی ترب در انگلستان شناخته شد و مورد استفاده قرار گرفت و سپس در قرن 17 میلادی در ماس...
بازدید :1094
سبزی
شَنبَلیله یا شنبلید (نام علمی: Trigonella foenum-graecum) گیاهی است از تیره باقلائیان (Fabaceae) ...
بازدید :564
سبزی
نعنا یا نعناع، گیاهی است از رده دولپه‌ای‌های پیوسته گلبرگ که سردسته تیره نعناعیان و از سبزی‌های خ...
بازدید :633
سبزی
شِوید یا شِوِد (نام علمی: Anethum graveolens dhi ) گیاهی است یکساله یا دوساله که گاهی بلندی آن به...
بازدید :546
سبزی
ترخون یک گیاه قدیمی چند ساله است که که ارتفاع آن ممکن است به 60سانتی ‏متر و بیشتر نیز برسد. ترخون...
بازدید :606
سبزی
گیاهی است یکساله از تیره [[نعناعارای ساقه‌های متعدد و به رنگ مایل به قرمز که به حالت وحشی در اروپ...
بازدید :953
سبزی
سیر گیاهی است علفی و دائمی که ساقه آن تا ارتفاع ۴۰ سانتیمتر نیز می‌رسد. قسمت زیر زمینی آن متورم و...
بازدید :844
سبزی
منشاء پیازها اصولاً از آسیا و خاورمیانه است كه گسترش پیدا كرده اند. پیازها مورد تحسین مصریها قرار...
بازدید :639

خوراکی های برتر

گوشت گاو

گوشت گاو

گوشت گاو گوشتی است که از بدن گاو به دست می آید. معمولاً ل...
گوشت گوسفند

گوشت گوسفند

گوشت گوسفند یا گوشت بره به گوشتی گفته می‌شود که از گوسفند...
چغاله بادام

چغاله بادام

میوه درخت بادام در ابتدای رویش تا حدودی سفت بوده و قشر خا...
جو

جو

جو (نام علمی: Hordeum vulgare) یکی از غلات است. چرخه زندگ...
گندم

گندم

گندم از مهم‌ترین غلات است. این گیاه در گونه‌های وحشی و اه...

غذاهای پرطرفدار

پیراشکی کرم دار

پیراشکی کرم دار

این شیرینی یکی از پر طرفدار ترین شیرینی های دسری ا...
مرغ سوخاری

مرغ سوخاری

یک از غذاهای دوست داشتنی برای خود من مرغ سوخاری هس...
کوکو سیب زمینی

کوکو سیب زمینی

کوکوی سیب‌زمینی اصولا از جمله غذاهایی است که سریع ...
آبگوشت - دیزی

آبگوشت - دیزی

آبگوشت یکی از غذاهای سنتی ایران است که طرفداران ب...

رستوران های برتر

دارچین

دارچین

جلسه رسمی یا کاری ، شام یا ناهار با خانواده ، مهمان خارجی ی...
گردباد

گردباد

پاتوق همیشگی من در تهران ، هر بار که تهران می رم حتما باید ی...
شاندرمن

شاندرمن

جلسه رسمی یا کاری ، جشن یا مهمانی کوچک ، شام یا ناهار با خا...
رستوران پیپل

رستوران پیپل

موقعیت مناسب برای جلسه رسمی یا کاری ، شام یا ناهار با خانواد...
جوگریل فود(شهرک غرب)

جوگریل فود(شهرک غرب)

موقعیت مناسب برای شام یا ناهار با خانواده ، جای دنج ومناسب ق...



Back to Top