طراحی سایت

نان كراسـان

توضیحات

مواد لازم

آرد گندم الك شده: پنج پيمانه
بيكينگ‌پودر: يك و نيم قاشق سوپخوري
تخم‌مرغ زده شده: دو عدد
كره ذوب شده: يك پيمانه
شكر: دو قاشق سوپخوري
ماست چكيده: 1 و 1/3پيمانه
نمك: نصف قاشق چايخوري
كشمش، خلال بادام و خلال پسته: نصف پيمانه

طرز تهیه

آرد را با بيكينگ‌پودر مخلوط مي‌كنيم. تخم‌مرغ‌ها، كره، شكر، ماست چكيده و نمك را نيز با هم مخلوط كرده، به آرد و بيكينگ‌پودر اضافه نموده و ورز مي‌دهيم تا خمير يك‌دست شود. سپس در دمای اتاق یک تا دو ساعت به خمیر استراحت می‌دهیم بعد روي يك سطح صاف آرد پاشيده، خمير را به كمك وردنه به قطر نيم سانتي‌متر باز كرده و با رولت‌بر خمير را به شكل مثلث برش مي‌دهيم. لبه خمير مقداري از مخلوط كشمش، بادام و خلال پسته ريخته، خمير را لوله مي‌كنيم و به شكل كراسان فرم مي‌دهيم. خميرها را روي سيني فر چرب شده با فاصله چيده و روي آنها كمي آرد مي‌پاشيم. فر را روي حرارت 350 درجه فارنهايت (175 درجه سانتي‌گراد) قرار داده، سپس نان‌ها را به مدت 20 الي 30 دقيقه در طبقه وسط فري كه از يك ربع قبل روشن كرده‌ايم، قرار مي‌دهيم تا نان‌ها بپزند و رنگ آنها طلايي‌ مايل به قهوه‌اي شود. در پايان نان‌ها را روي توري فلزي قرار داده تا خنك شوند.

نکته

اگر در زمان پخت معين شده، روي نان‌ها طلايي مايل به قهوه‌اي نشد، شعله گريل را روشن كنيد تا روي آنها طلايي شود.
  • بازدید: 8027
  • نگارنده: روح الله بلوردی
  • دسته بندی: نان
  • تاریخ: 04/بهمن/1392
  • منبع: آی آر فامیلی

کلید واژه

نظرات کاربران

خوراکی های برتر

چغاله بادام

چغاله بادام

میوه درخت بادام در ابتدای رویش تا حدودی سفت بوده و قشر خا...
توت سیاه

توت سیاه

شاه توت درختی است که به ارتفاع ۱۰ تا ۱۵ متر می رسد. پوستت...
ریواس

ریواس

ریواس گیاهی است از تیره هفت‌بندان (Polygonaceae) بومی آسی...
زرد آلو

زرد آلو

زرد آلو (نام علمی: Prunus armeniaca) یک گونه از خانواده گ...
توت فرنگی

توت فرنگی

توت‌فرنگی میوه‌ای نسبتاً جدید است که تا ۲۵۰-۳۰۰ سال قبل ب...

غذاهای پرطرفدار

آش شلغم

آش شلغم

آش شلغم یکی از اشهای معروف ایرانی است ....
ماشاب، آش محلی قم

ماشاب، آش محلی قم

سفره‌های ایرانی همچون تابلویی زیبا و رنگینند که هر...
ماهی سوخاری، طرز تهیه ماهی سوخاری با سس لیمویی

ماهی سوخاری، طرز تهیه ماهی سوخاری با سس لیمویی

چند سالی است که مرغ سوخاری به صورت های مختلف در فه...
قورمه سبزی

قورمه سبزی

قرمه سبزی از غذاهای اصیل ایرانی است که واقعا طرفدا...

رستوران های برتر

دارچین

دارچین

جلسه رسمی یا کاری ، شام یا ناهار با خانواده ، مهمان خارجی ی...
گردباد

گردباد

پاتوق همیشگی من در تهران ، هر بار که تهران می رم حتما باید ی...
شاندرمن

شاندرمن

جلسه رسمی یا کاری ، جشن یا مهمانی کوچک ، شام یا ناهار با خا...
جوگریل فود(شهرک غرب)

جوگریل فود(شهرک غرب)

موقعیت مناسب برای شام یا ناهار با خانواده ، جای دنج ومناسب ق...
رستوران پیپل

رستوران پیپل

موقعیت مناسب برای جلسه رسمی یا کاری ، شام یا ناهار با خانواد...



Back to Top