توضیحات
مواد لازم
آرد گندم الك شده: پنج پيمانه
بيكينگپودر: يك و نيم قاشق سوپخوري
تخممرغ زده شده: دو عدد
كره ذوب شده: يك پيمانه
شكر: دو قاشق سوپخوري
ماست چكيده: 1 و 1/3پيمانه
نمك: نصف قاشق چايخوري
كشمش، خلال بادام و خلال پسته: نصف پيمانه
طرز تهیه
آرد را با بيكينگپودر مخلوط ميكنيم. تخممرغها، كره، شكر، ماست چكيده و نمك را نيز با هم مخلوط كرده، به آرد و بيكينگپودر اضافه نموده و ورز ميدهيم تا خمير يكدست شود. سپس در دمای اتاق یک تا دو ساعت به خمیر استراحت میدهیم بعد روي يك سطح صاف آرد پاشيده، خمير را به كمك وردنه به قطر نيم سانتيمتر باز كرده و با رولتبر خمير را به شكل مثلث برش ميدهيم. لبه خمير مقداري از مخلوط كشمش، بادام و خلال پسته ريخته، خمير را لوله ميكنيم و به شكل كراسان فرم ميدهيم. خميرها را روي سيني فر چرب شده با فاصله چيده و روي آنها كمي آرد ميپاشيم. فر را روي حرارت 350 درجه فارنهايت (175 درجه سانتيگراد) قرار داده، سپس نانها را به مدت 20 الي 30 دقيقه در طبقه وسط فري كه از يك ربع قبل روشن كردهايم، قرار ميدهيم تا نانها بپزند و رنگ آنها طلايي مايل به قهوهاي شود. در پايان نانها را روي توري فلزي قرار داده تا خنك شوند.
نکته
اگر در زمان پخت معين شده، روي نانها طلايي مايل به قهوهاي نشد، شعله گريل را روشن كنيد تا روي آنها طلايي شود.
- بازدید: 9312
- نگارنده: روح الله بلوردی
- دسته بندی: نان
- تاریخ: 24/ژانویه/2014
- منبع: آی آر فامیلی
نظرات کاربران