آش گوشواره

توضیحات

یک از آشهای معروف منطقه آذربایجان و قفقاز آش گوشواره است.

مواد لازم

مواد لازم برای برای خمیر: تخم مرغ 1 عدد نمک نصف قاشق چایخوری آب یک دوم پیمانه آرد 3 پیمانه مواد لازم برای مواد میانی (کوفته سرگنجشکی) گوشت چرخ کرده 200 گرم پیاز رنده شده 1 عدد زرد چوبه مقداری نمک و فلفل به‏ میزان لازم مواد لازم برای برای آش : رب‏ گوجه ‏فرنگی 2 قاشق ‏غذاخوری کره 50 گرم آب 4 لیوان نخود 1 پیمانه جعفری و گشنیز برای تزیین نعنا خشک 1 قاشق‏ غذاخوری سرکه یک چهارم پیمانه پیاز نگینی 1 عدد

طرز تهیه

طرزتهیه خمیر: مراحل تهیه آش گوشواره آش گوشواره آذربایجان طرز تهیه: تخم‏مرغ، نمک و آب را مخلوط کرده و آرد را کم‏کم به آن بیف زایید. آرد را تا حدی اضافه کنید که خمیر به دست نچسبد. خمیر را به مدت نیم ساعت داخل کیسه به آن استراحت دهید. طرز تهیه مواد میانی: گوشت را با پیاز رنده شده، نمک و فلفل مخلوط کنید و کمی ورز دهید. از گوشت کوفته ریزه‏هایی به اندازه یک فندق درست کرده و تفت دهید. در صورت تمایل می ‏توان به گوشت زردچوبه نیز اضافه کرد. طرز تهیه گوشواره: خمیر را به چهار قسمت تقسیم کنید با کمک وردنه آنرا به قطر 2 میلی‏متر باز کنید. با چاقو مربع‏های 2 در 2 سانتی‏ ببرید روی هر مربع گوشت به اندازه یک نخود قرار دهید. و هر مربع را جدا جدا ببندید. طرز تهیه آش گوشواره: رب گوجه‏فرنگی، پیاز،کره و نعنا خشک را تفت می ‏دهیم و آب اضافه می‏ کنیم تا جوش بیاید بعد گوشواره‏ها را ریخته، هم زده و بعد نخود پخته را اضافه می ‏کنیم بعد از چند جوش سرکه را نیز اضافه نموده و آش را در ظرف می ‏کشیم روی آنرا با جعفری تزیین می ‏کنیم. (مدت پخت نیم ساعت) انرژی کل: 2500 کیلو کالری ماهنامه دنیای تغذیه

  • بازدید: 9844
  • نگارنده: روح الله بلوردی
  • دسته بندی: آش
  • تاریخ: 05/فروردين/1393
  • منبع: پرتال آکاایران

کلید واژه

آش

نظرات کاربران

خوراکی های برتر

چغاله بادام

چغاله بادام

میوه درخت بادام در ابتدای رویش تا حدودی سفت بوده و قشر خا...
توت سیاه

توت سیاه

شاه توت درختی است که به ارتفاع ۱۰ تا ۱۵ متر می رسد. پوستت...
ریواس

ریواس

ریواس گیاهی است از تیره هفت‌بندان (Polygonaceae) بومی آسی...
زرد آلو

زرد آلو

زرد آلو (نام علمی: Prunus armeniaca) یک گونه از خانواده گ...
توت فرنگی

توت فرنگی

توت‌فرنگی میوه‌ای نسبتاً جدید است که تا ۲۵۰-۳۰۰ سال قبل ب...

غذاهای پرطرفدار

جوجه كباب زعفراني

جوجه كباب زعفراني

یکی از پرطرفدارترین کباب های ایرانی کباب جوجه است ...
آش گوشواره

آش گوشواره

یک از آشهای معروف منطقه آذربایجان و قفقاز آش گوشوا...
 کالباس ابتکاری و خانگی مرغ

کالباس ابتکاری و خانگی مرغ

کالباس از جمله فست فودهای پر طرفدار هست اما بخاطر ...
سالاد کاپریس

سالاد کاپریس

این سالاد رو حتما تجربه کنید...
ناگت مرغ

ناگت مرغ

بچه های من ناگت مرغ رو خیلی دوست دارند برای همین ت...

رستوران های برتر

دارچین

دارچین

جلسه رسمی یا کاری ، شام یا ناهار با خانواده ، مهمان خارجی ی...
گردباد

گردباد

پاتوق همیشگی من در تهران ، هر بار که تهران می رم حتما باید ی...
شاندرمن

شاندرمن

جلسه رسمی یا کاری ، جشن یا مهمانی کوچک ، شام یا ناهار با خا...
جوگریل فود(شهرک غرب)

جوگریل فود(شهرک غرب)

موقعیت مناسب برای شام یا ناهار با خانواده ، جای دنج ومناسب ق...
رستوران پیپل

رستوران پیپل

موقعیت مناسب برای جلسه رسمی یا کاری ، شام یا ناهار با خانواد...



Back to Top