توضیحات
زیبا سازی سفره
مواد لازم
دو عد کاسه در دوسایز متفاوت که داخل هم قرار بگیرند .
* گل خشک و طبیعی
* برش های میوه
* و هر چیز زیبایی که به نظرتون اومد !
طرز تهیه
کف کاسه ی بزرگتر رو به ضخامت دلخواه آب میریزیم ( حدود سه چهار انگشت ) و کف کاسه رو با گلها و یا برش های میوه و ... پر میکنیم . البته نه به حدی که کل حجم آب رو بگیره . چون باید فاصله ای بینشون باشه تا زیباییشون رو بعد از یخ زدن نشون بده .
کاسه رو داخل فریزر می گذاریم تا یخ ببنده .بعد از یک ساعت کاسه رو از فریزر خارج کرده و کاسه ی کوچکتر رو داخل کاسه ی بزرگ می گذاریم . دقیقاْ وسط کاسه و روی لایه ی یخ ، به طوری که بشه بین دوتاشون آب ریخت ! دورش رو به اندازه ی یک سوم کاسه از آب پر می کنیم .
و دوباره گلهای طبیعی و خشک و برش های میوه و خوشه گندم و هر چیزی که به نظرتون زیبا میاد رو در آب قرار میدیم و دوباره در فریزر می گذاریم تا این لایه هم یخ بزنه .و برای سوم و آخر کاسه ها رو از فریزر خارج کرده و قسمت باقی مونده رو از آب پر می کنیم و باقی مونده ی تزئینات رو داخلش می ریزیم و میگ ذاریم تا یخ بزنه .
بعد از یخ زدن کامل ، کاسه ها رو از فریزر خارج کرده و با حوله ی داغ داخل کاسه ی کوچک و بیرون کاسه ی بزرگ رو ماساژ می دیم که یخ ها به آرومی از کاسه جدا بشن . به هیچ وجه کاسه رو زیر آب نگیرید چون چون آب شدن کاسه یخی را تسریع می کنه .
وقتی کاسه ها از یخ جدا شدن . دوباره کاسه ی یخ زده رو داخل فریزر بگذارید و وقتی همه ی مهمونها اومدن کاسه رو سر میز بیارید .
نکته :
چند مرحله آب ریختن به این دلیل بود که وقتی کامل و یک جا آب رو اطراف کاسه بریزید گلها و میوه ها بالا میان و همون بالا یخ میزنن و کاسه زیبایی نخواهد داشت ! اصلاْ هم سعی نکنید با فشار گلها رو مجبور به یخ زدن بکنید . راهکار ارائه شده بهترین راه ممکنه .
اگر از کاسه های بزرگی استفاده می کنید این سه مرحله رو به چهار یا پنج بار افزایش بدید .حتماْ زیر کاسه از یک ظرف گود مثل خورش خوری استفاده کنید چون کاسه بر اثر دمای محیط کم کم شروع به آب شدن میکنه و تا چهل و پنج دقیقه ی اول زیبایی ِ کاملش رو حفظ میکنه . حواستون به بشقابی که زیرش هست هم باشه که احیاناْ از آب پر نشه !!!
داخل کاسه رو می تونید از قالب های یخ که برای داخل لیوان ها استفاده می شه پر کنید و یا میوه و هر چیزی که به نظرتون زیبا اومد .
- بازدید: 4662
- نگارنده: علی آبادی
- دسته بندی: آش
- تاریخ: 27/سپتامبر/2014
- منبع:
نظرات کاربران