توضیحات
یک دسر متفاوت با طعمی کاملا جدید
مواد لازم
آب لیموترش — ۲/۱ پیمانه (۸۰ میلیلیتر)
شکر — ۱ پیمانه (۱۵۰ گرم)
نمک — یک چهارم قاشق چای خوری (۳ گرم)
توت فرنگی (له شده) — ۵۰۰ گرم
ماءالشعیر یا سودا ( بدون طعم) — ۳ پیمانه (۴۸۰ میلیلیتر)
لیموترش — به مقدار لازم
طرز تهیه
در قابلمهای مناسب، آب لیموترش، شکر و نمک را بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا شکر کاملاً حل شود؛
پس از آن، از روی حرارت بردارید و بگذارید کاملاً خنک شود، سپس توتفرنگی را به آن اضافه کرده و در مخلوط کن بریزید و حدود دو دقیقه هم بزنید تا لیموناد آماده شود؛
ماءالشعیر را به آن اضافه کنید و به مدت یک دقیقه دیگر هم بزنید. پس از این مدت، در لیوانهای سرد ریخته و در زمان سرو، یک برش نازک لیموترش در لیوان انداخته و سرو کنید.
در قرن ۱۶ در فرانسه، لیمو ناد نام یک نوع نوشیدنی شیرین شده با شکر، آب یا انواع مرکبات بوده است. ابتداییترین و سادهترین نوع آن حاوی آب لیموترش، شکر و آب است؛ اما به مرور زمان این نوشیدنی از حالت اولیه خود خارج شده و در کشورهای مختلف معانی متفاوتی پیدا کرد تا جاییکه اگر در نیوزلند یا ایرلند لیموناد سفارش دهید به راحتی برای شما اسپرایت سرو میکنند. در آمریکا، لیموناد به رنگ زرد و صورتی شناخته میشود. لیمو ناد صنعتی با رنگ خوراکی، صورتی میشود که ما در این دستور با استفاده از توتفرنگی این رنگ را به آن دادهایم.
- بازدید: 7754
- نگارنده: روح الله بلوردی
- دسته بندی: دسر
- تاریخ: 24/ژانویه/2014
- منبع: آی آر فامیلی
نظرات کاربران