توضیحات
مواد لازم
سوسیس گوشت دودی هشت عدد 100 گرم / 300 کالری
سس خردل دو قاشق غذاخوری 100 گرم / 182 کالری
آلو برقانی خشک بدون هسته (خیس خورده) 24 عدد 100 گرم / 160 کالری
ژامبون گوشت هشت ورق 100 گرم / 107 کالری
کره نرم شده یک قاشق غذاخوری 100 گرم / 104 کالری
طرز تهیه
*. سوسیس ها را با کمک یک چاقوی تیز از پهلو شکاف بدهید، این شکاف باید تا عمق سوسیس برود.
*. داخل شکاف سوسیس ها را سس خردل بمالید و درون هر یک، سه عدد آلو قرار دهید.
*. دور سوسیس های پر شده را با ورقه های ژامبون بپیچید و محکم کنید.
*. برای محکم تر شدن می توانید دور دلمه ها را با نخ تمیزی محکم کنید.
*. فر را از قبل با دمای 180 درجه سانتی گراد یا 260 درجه فارنهایت روشن کنید تا داغ شود.
*. اطراف سوسیس ها را با کره چرب کنید و آنها را درون سینی فر بچینید.
*. سینی را به مدت 15 الی 18 دقیقه یا تا زمانی که دلمه های سوسیس طلایی شوند، درون فر قرار دهید.
- بازدید: 3435
- نگارنده: دیما فود
- دسته بندی: دلمه
- تاریخ: 18/جون/2015
- منبع: آکاایران
نظرات کاربران