توضیحات
خواص متنوع قارچ های خوراکی به گونه ای است که می توان آنها را به عنوان یکی از مواد خوراکی غنی در برنامه غذایی گنجاند. یکی از غذاهایی که می توان با این ماده غذایی مقوی، دلمه قارچ می باشد که در ادامه به دو روش پخت آن می پردازیم.
مواد لازم
قارچ درشت به مقدار لازم
پیاز کوچک: ۱ عدد
گوشت چرخ کرده: ۱۵۰ گرم
فلفل دلمه خرد شده: ۲ قاشق غذا خوری
گوجه فرنگی خردشده: ۲ قاشق غذاخوری
نخود فرنگی: ۲ قاشق غذاخوری
پنیر پیتزا: ۱۰۰ گرم
ساقه های قارچ خرد شده
طرز تهیه
ابتدا پیاز خرد شده را با کمی روغن تفت می دهیم، سپس گوشت، فلفل دلمه، گوجه فرنگی و ساقه های خردشده ی قارچ، نخود فرنگی و نمک و فلفل را اضافه کرده وسرخ می کنیم.
پس از آن داخل قارچ را با مواد پر کرده و روی آن پنیر پیتزا می ریزیم و در فر، با دمای ۱۷۵درجه ی سانتی گراد به مدت ۱۰دقیقه قرار می دهیم.
پس از آماده شدن غذا می توان آن را به طور دلخواه تزئین نمود.
- بازدید: 7060
- نگارنده: دیما فود
- دسته بندی: دلمه
- تاریخ: 18/جون/2015
- منبع: آکاایران
نظرات کاربران