توضیحات
این هم یه اسنک متفاوت با طعم بوقلمون
مواد لازم
200 گرم گوشت بوقلمون بدون استخوان
نان تست 8 عدد
گوجه متوسط 1 عدد
فلفل دلمه 1 عدد
پنیر پیتزا 150 گرم
آبلیمو به مقدار لازم
نمک
فلفل قرمز
ادویه کاری
طرز تهیه
گوشت بوقلمون رو با کمی آبلیمو و پیاز بخوابونید و بهش مقدار کمی نمک بزنید. بعد از ده دقیقه توی روغن با قارچ به مدت 20 تا 30 دقیقه سرخ کنید و کمی تفت بدید. گوشت بوقلمون بخاطر آبلیمو در هنگام سرخ شدن رشته رشته میشه. از این ترکیب به همراه کمی پنیر پیتزا میتوان به عنوان ملات اسنک استفاده کنید.
- بازدید: 3974
- نگارنده: دیما فود
- دسته بندی: فست فود
- تاریخ: 10/ژانویه/2015
- منبع:
نظرات کاربران