توضیحات
مواد لازم
ارد
نمک
شکر
مخمر
روغن
نیم لیوان اب گرم
سس گوجه
پنیر پیتزا
قارچ
سوسیس و یا کالباس
پیاز
بادمجون
کدو
طرز تهیه
برای پخت این پیتزا خیلی لازم نیست هزینه کنید. من براتون روش ساده خودم رو توضیح میدم. شما هم دوست داشتید امتحان کنید. :
اول کمی ارد حدود صد گرم رو با مقداری نمک شکر مخمر و روغن و نیم لیوان اب گرم نه داغ ذره ذره قاطی میکنم و خمیر رو ورز میدم تا حسابی نرم و یکدست بشه. یمساعت میزارمش یه جای تقریبا گرم تا ور بیاد بعد اون رو به 4 تیکه تقسیم می کنم و هر تکه رو تا جایی که امکان داشته باشه گرد میکنم. کمی ارد کف ظرف فر میریزم و خمیر رو میزارم و با مقداری سس گوجه یا همون کچاب روی خمیر رو سسی می کنم. بعد روی اون رو کامل با پنیر پیتزا پر میکنم. البته من خیلی کم پنیر میزنم.
بعد قارچ و سوسیس و یا کالباس یا هر چی رو که دوست دارید روی پیتزا میزارید من خودم از پیاز و بادمجون و کدو هم گاهی بصورت برش خورده استفاده می کنم بد نمیشه در آخر یه مقدار کمی پنیر ثیتزا برای تزیین روش میریزم و دهدقیقه توی فر میزارم بعد از پخت هم دو دقیقه روش رو گریل میکنم
- بازدید: 4478
- نگارنده: دیما فود
- دسته بندی: فست فود
- تاریخ: 10/ژانویه/2015
- منبع:
نظرات کاربران