دسر لیمویی

توضیحات

این دسر خوشمزه که شبیه تارت نیز می‌باشد، سرشار از عطر لیمو بوده و طعمی ملس دارد. ظاهر آن بسیار زیبا و هیجان انگیز است و همراه با چای فوق العاده خواهد بود.

مواد لازم

آرد ساده - 1 و ½ پیمانه
پودر شکر - ⅓ پیمانه
کره - ½ پیمانه
رنده پوست لیمو ترش - 1 قاشق غذاخوری
نمک - ¼ قاشق چایخوری
مواد لازم برای سس لیمو:
تخم مرغ - 4 عدد
آرد ساده - 3 قاشق غذاخوری
پودر شکر - 1 پیمانه
آب لیمو ترش - 1 پیمانه

طرز تهیه

فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد یا ۳۵۰ درجه فار‌‌نهایت گرم می‌کنیم. کف قالب مستطیلی به ابعاد ۲۰ در ۲۵ و با ارتفاع حداقل ۴ سانتی‌متر را با کاغذ آلومینیومی می‌پوشانیم (می‌توان از ظرف آلومینیومی یکبار مصرف نیز استفاده کرد). برای درست کردن پایه دسر یا‌‌ همان (Crust) آرد، پودر شکر، نمک و رنده پوست لیمو را با هم مخلوط کرده و سپس کره ذوب شده را به آن اضافه می‌کنیم و با همزن برقی می‌زنیم تا مواد با هم مخلوط شده و به صورت پودر نرمی درآیند. سپس مخلوط را کف قالب ریخته، یکسان پخش کرده و با دست یا پشت قاشق، آن را فشار می‌دهیم تا هم سطح شده و به شکل خمیر یکدست درآید. خمیر پایه را به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه درون فر قرار می‌دهیم تا دور خمیر کمی طلایی شود.

در این فاصله سس دسر را درست می‌کنیم. تخم مرغ‌ها، آرد ساده، پودر شکر و آب ِ لیمو ترش ِ تازه (از لیموی زرد استفاده کرده و بعد از اینکه آب لیمو‌ها را گرفتید آن را از صافی رد کنید) را با هم مخلوط کرده و با همزن می‌زنیم تا مواد با هم مخلوط شوند. بعد از اینکه پایه دسر آماده شد، آن را از فر خارج کرده و بلافاصله سس لیمو را روی آن ریخته و دوباره به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه درون فر می‌پزیم تا سس لیمو غلیظ شده و ثابت شود (بعد از پخت، سس لیمو نباید روان باشد). سپس دسر را از فر خارج کرده و بعد از خنک شدن، آن را با احتیاط و به صورت دلخواه با چاقوی تیز برش داده و روی آن را با پودر شکر و لیموی تازه تزئین می‌کنیم. دسر لیمویی شما آماده است. نوش جان (;
  • بازدید: 10399
  • نگارنده: افزوده با موبایل
  • دسته بندی: دسر
  • تاریخ: 23/اسفند/1394
  • منبع: کوکودا

کلید واژه

نظرات کاربران

خوراکی های برتر

چغاله بادام

چغاله بادام

میوه درخت بادام در ابتدای رویش تا حدودی سفت بوده و قشر خا...
گوشت گوسفند

گوشت گوسفند

گوشت گوسفند یا گوشت بره به گوشتی گفته می‌شود که از گوسفند...
گوشت گاو

گوشت گاو

گوشت گاو گوشتی است که از بدن گاو به دست می آید. معمولاً ل...
توت سیاه

توت سیاه

شاه توت درختی است که به ارتفاع ۱۰ تا ۱۵ متر می رسد. پوستت...
جو

جو

جو (نام علمی: Hordeum vulgare) یکی از غلات است. چرخه زندگ...

غذاهای پرطرفدار

كوكو سبزى

كوكو سبزى

بهتريت غذاا درسبزوار...
 سمبوسه پنیر برای بچه ها

سمبوسه پنیر برای بچه ها

سمبوسه‌ها را در صافی می‌ریزیم تا روغن آن برود. سپس...
مرغ چلو

مرغ چلو

مرغ باادويه ابپزکردم ونيم ساعت بارب انارخيسوندم بع...
آبگوشت - دیزی

آبگوشت - دیزی

آبگوشت یکی از غذاهای سنتی ایران است که طرفداران ب...

رستوران های برتر

دارچین

دارچین

جلسه رسمی یا کاری ، شام یا ناهار با خانواده ، مهمان خارجی ی...
گردباد

گردباد

پاتوق همیشگی من در تهران ، هر بار که تهران می رم حتما باید ی...
شاندرمن

شاندرمن

جلسه رسمی یا کاری ، جشن یا مهمانی کوچک ، شام یا ناهار با خا...
جوگریل فود(شهرک غرب)

جوگریل فود(شهرک غرب)

موقعیت مناسب برای شام یا ناهار با خانواده ، جای دنج ومناسب ق...
رستوران پیپل

رستوران پیپل

موقعیت مناسب برای جلسه رسمی یا کاری ، شام یا ناهار با خانواد...