چیز کیک کدو حلوایی

توضیحات

مواد لازم



چیز کیک کدو حلوایی



آرد 1 لیوان . روغن 3/4 لیوان . شکر قهوه ای 1 لیوان . تخم مرغ 4 عدد . پوره کدو حلوایی 1 لیوان

جوش شیرین 1 قاشق چایخوری . دارچین 1 قاشق چایخوری . نمک 1/4 قاشق چایخوری . شکر 1/2 لیوان

پنیر خامه ای 300 گرم . ماست 2 قاشق غذاخوری . آرد 1 قاشق چایخوری . اسانس وانیل مقداری



کرم پنیری



پنیر خامه ای 100 گرم . کره 2 قاشق غذاخوری . شکر 2 لیوان . شیر 2 قاشق غذاخوری

نمک 1/8 قاشق چایخوری . اسانس وانیل 1 قاشق چایخوری . گردوی خرد شده مقداری

طرز تهیه

طرز تهیه کیک کدو حلوایی : روغن ، شکر قهوه ای ، 2 عدد تخم مرغ ، وانیل و پوره کدو حلوایی را داخل کاسه ای بریزید و با همزن بزنید تا خوب ترکیب شوند سپس مواد خشک ( 1 لیوان آرد ، نمک ، جوش شیرین ، دارچین ) را کم کم اضافه و با قاشق مخلوط کنید تا مایه کیک یکدست شود.



طرز تهیه کیک پنیر : 300 گرم پنیر خامه ای و 1/2 لیوان شکر را داخل کاسه ای بریزید و با همزن 3 دقیقه بزنید تا خامه ای و یکدست شود ، در ادامه 2 قاشق ماست ، 1 قاشق آرد و کمی اسانس وانیل اضافه کنید ، هم بزنید تا مواد خوب ترکیب شوند سپس 2 تخم مرغ را اضافه و مخلوط کنید.



کرم پنیری : 100 گرم پنیر خامه ای و 2 قاشق کره را داخل کاسه ای بریزید و با همزن بزنید تا یکدست شود سپس 2 لیوان شکر ، وانیل و نمک را اضافه و مخلوط کنید ، در پایان 2 قاشق شیر را اضافه کنید و پس از اینکه کرم یکدست شد داخل یخچال قرار دهید تا سرد شود.



چیز کیک



ته قالب کاغذ روغنی بیندازید ، مایه کیک کدو حلوایی را داخل قالب بریزید و روی آن مایه چیز کیک را اضافه کنید سپس قالب را 60 – 70 دقیقه داخل فری که از قبل با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن کرده اید و گرم شده است قرار دهید ، پس از پخت در فر را باز کنید و اجازه دهید 1 ساعت چیز کیک داخل فر خاموش باقی بماند.



چیز کیک را پس از 1 ساعت استراحت از داخل فر خارج کنید و حداقل 8 ساعت داخل یخچال بگذارید تا خوب سرد شود و خودش را بگیرد سپس با کرم پنیری و گردوی خرد شده تزیین و سرو کنید ( دقت کنید که چیز کیک را با قالب داخل یخچال قرار دهید و تا خودش را نگرفته از قالب جدا نکنید ).



نکته ها : به جای شکر قهوه ای میتوانید از همان مقدار شکر سفید استفاده کنید ، پیشنهاد میشود به جای ماست از خامه ترش استفاده کنید ، پس از پخت ممکن است لایه پنیر کمی شل باشد که با قرار گرفتن در یخچال سفت خواهد شد.



برای تهیه پوره کدو حلوایی : کدو را با مقداری اب داخل قابلمه بریزید و بپزید تا کدو نرم و آب آن تمام شود سپس با پشت چنگال له کنید و رطوبت اضافی اش را بگیرید.
  • بازدید: 2880
  • نگارنده: دیما فود
  • دسته بندی: کیک
  • تاریخ: 18/جون/2015
  • منبع: نیلوفر بانو

کلید واژه

نظرات کاربران

خوراکی های برتر

چغاله بادام

چغاله بادام

میوه درخت بادام در ابتدای رویش تا حدودی سفت بوده و قشر خا...
توت سیاه

توت سیاه

شاه توت درختی است که به ارتفاع ۱۰ تا ۱۵ متر می رسد. پوستت...
زرد آلو

زرد آلو

زرد آلو (نام علمی: Prunus armeniaca) یک گونه از خانواده گ...
ریواس

ریواس

ریواس گیاهی است از تیره هفت‌بندان (Polygonaceae) بومی آسی...
توت فرنگی

توت فرنگی

توت‌فرنگی میوه‌ای نسبتاً جدید است که تا ۲۵۰-۳۰۰ سال قبل ب...

غذاهای پرطرفدار

قورمه سبزی

قورمه سبزی

قرمه سبزی از غذاهای اصیل ایرانی است که واقعا طرفدا...

رستوران های برتر

دارچین

دارچین

جلسه رسمی یا کاری ، شام یا ناهار با خانواده ، مهمان خارجی ی...
گردباد

گردباد

پاتوق همیشگی من در تهران ، هر بار که تهران می رم حتما باید ی...
جوگریل فود(شهرک غرب)

جوگریل فود(شهرک غرب)

موقعیت مناسب برای شام یا ناهار با خانواده ، جای دنج ومناسب ق...
شاندرمن

شاندرمن

جلسه رسمی یا کاری ، جشن یا مهمانی کوچک ، شام یا ناهار با خا...
رستوران پیپل

رستوران پیپل

موقعیت مناسب برای جلسه رسمی یا کاری ، شام یا ناهار با خانواد...