ژلو کیک دو رنگ

توضیحات

مواد لازم

شیر 1 لیوان . آرد 3 لیوان . شکر 2 لیوان . کره یا روغن 1 لیوان . نمک 1/2 قاشق چایخوری

بکینگ پودر 4 قاشق چایخوری . تخم مرغ 4 عدد . اسانس وانیل چند قطره . پودر ژله 1 بسته

طرز تهیه

فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود ، روغن و شکر را داخل کاسه ای بریزید و چند دقیقه با همزن بزنید تا شکر حل شود ، تخم مرغ ها را به نوبت اضافه کنید و بزنید ( پس از اضافه کردن هر تخم مرغ خوب بزنید سپس تخم مرغ بعدی را اضافه کنید ) ، در پایان اسانس وانیل را اضافه کنید.



مواد خشک ( آرد ، بکینگ پودر و نمک ) را مخلوط و 2 بار الک کنید سپس مواد خشک و شیر را کم کم به مایه کیک اضافه و با قاشق مخلوط کنید ( کمی آرد و کمی شیر و به همین صورت مخلوط کنید تا تمام شود ) ، ته قالب کیک کاغذ روغنی بیندازید ، مایه کیک را داخل قالب بریزید و در فر به مدت 30 دقیقه قرار دهید تا کیک بپزد.



کیک ژله ای



در این فاصله ژله را آماده کنید ، پودر ژله را با 1 لیوان اب جوش حل کنید تا شفاف شود سپس 1 لیوان آب سرد به آن اضافه و مخلوط کنید ، ژله را داخل یخچال قرار دهید تا خوب سرد شود ( دقت کنید ژله بسته نشود ).



کیک را پس از پخت از فر خارج کنید ، صبر کنید تا کیک خنک شود ، روی کیک را با فاصله سوراخ هایی ایجاد کنید سپس ژله را که از قبل آماده کرده اید روی سطح کیک بریزید ( برای ایجاد سوراخ ها ابزار را تا نیمه وارد کیک کنید و به انتهای کیک نرسانید ، از چنگال هم میتوانید برای ایجاد سوراخ ها استفاده کنید ).



کیک ژله ای



پس از اضافه کردن ژله ، کیک را حداقل به مدت 3 ساعت داخل یخچال قرار دهید تا کیک خوب سرد شود سپس کیک را برش بزنید و همراه با خامه یا باتر کرم تزیین و سرو کنید.



نکته ها : از هر نوع ژله ای که دوست دارید میتوانید استفاده کنید ، نوع کیک را نیز میتوانید تغییر دهید.
  • بازدید: 2939
  • نگارنده: دیما فود
  • دسته بندی: کیک
  • تاریخ: 18/جون/2015
  • منبع: نیلوفر بانو

کلید واژه

نظرات کاربران

خوراکی های برتر

چغاله بادام

چغاله بادام

میوه درخت بادام در ابتدای رویش تا حدودی سفت بوده و قشر خا...
توت سیاه

توت سیاه

شاه توت درختی است که به ارتفاع ۱۰ تا ۱۵ متر می رسد. پوستت...
زرد آلو

زرد آلو

زرد آلو (نام علمی: Prunus armeniaca) یک گونه از خانواده گ...
ریواس

ریواس

ریواس گیاهی است از تیره هفت‌بندان (Polygonaceae) بومی آسی...
توت فرنگی

توت فرنگی

توت‌فرنگی میوه‌ای نسبتاً جدید است که تا ۲۵۰-۳۰۰ سال قبل ب...

غذاهای پرطرفدار

قورمه سبزی

قورمه سبزی

قرمه سبزی از غذاهای اصیل ایرانی است که واقعا طرفدا...

رستوران های برتر

دارچین

دارچین

جلسه رسمی یا کاری ، شام یا ناهار با خانواده ، مهمان خارجی ی...
گردباد

گردباد

پاتوق همیشگی من در تهران ، هر بار که تهران می رم حتما باید ی...
جوگریل فود(شهرک غرب)

جوگریل فود(شهرک غرب)

موقعیت مناسب برای شام یا ناهار با خانواده ، جای دنج ومناسب ق...
شاندرمن

شاندرمن

جلسه رسمی یا کاری ، جشن یا مهمانی کوچک ، شام یا ناهار با خا...
رستوران پیپل

رستوران پیپل

موقعیت مناسب برای جلسه رسمی یا کاری ، شام یا ناهار با خانواد...