توضیحات
یه سبک جدیدی از پخت گوشت بوقلمون
مواد لازم
200 گرم گوشت بدون استخوان یک دست(تکه نشده باشه)
فلفل
پیاز
نمک
ادویه کاری
پودر سیر
روغن
طرز تهیه
برای تهیه این غذا باید یه تکه گوشت بوقلمون رو خوب با نخ بپیچید بعد توی کمی آبلیمو و نمک و ادویه کاری یا مرغ به مدت ده دقیقه بخوابونید. نخ پیچی باید خیلی کامل باشه تا گوشت از هم وا نره.
بعد از حدود ده دقیقه گوشت رو توی یه قابلمه که تا نیمه پر آب هست میذارید و به مدت یک ساعت بهمراه پیاز و کمی نمک و ادویه کاری و فلفل میزارید بجوشه و آب پز بشه
بعد از یک ساعت گوشت رو از آب خارج کنید و بزارید حسابی سرد بشه بعد نخ ها رو باز کنید و گوشت رو داخل سلفون محافظ بپیچید و در فریز بزارید تا حسابی سفت بشه
حالا گوشت رو با یه چاقوی تیز ورورق کنید و سرخ کنید و با سبزیجات میل کنید.
- بازدید: 8659
- نگارنده: دیما فود
- دسته بندی: خوراک
- تاریخ: 10/ژانویه/2015
- منبع:
نظرات کاربران