استیک بوقلمون

توضیحات

یه سبک جدیدی از پخت گوشت بوقلمون

مواد لازم

200 گرم گوشت بدون استخوان یک دست(تکه نشده باشه)
فلفل
پیاز
نمک
ادویه کاری
پودر سیر
روغن

طرز تهیه

برای تهیه این غذا باید یه تکه گوشت بوقلمون رو خوب با نخ بپیچید بعد توی کمی آبلیمو و نمک و ادویه کاری یا مرغ به مدت ده دقیقه بخوابونید. نخ پیچی باید خیلی کامل باشه تا گوشت از هم وا نره.
بعد از حدود ده دقیقه گوشت رو توی یه قابلمه که تا نیمه پر آب هست میذارید و به مدت یک ساعت بهمراه پیاز و کمی نمک و ادویه کاری و فلفل میزارید بجوشه و آب پز بشه
بعد از یک ساعت گوشت رو از آب خارج کنید و بزارید حسابی سرد بشه بعد نخ ها رو باز کنید و گوشت رو داخل سلفون محافظ بپیچید و در فریز بزارید تا حسابی سفت بشه
حالا گوشت رو با یه چاقوی تیز ورورق کنید و سرخ کنید و با سبزیجات میل کنید.
  • بازدید: 8659
  • نگارنده: دیما فود
  • دسته بندی: خوراک
  • تاریخ: 10/ژانویه/2015
  • منبع:

کلید واژه

استیک

نظرات کاربران

خوراکی های برتر

چغاله بادام

چغاله بادام

میوه درخت بادام در ابتدای رویش تا حدودی سفت بوده و قشر خا...
توت سیاه

توت سیاه

شاه توت درختی است که به ارتفاع ۱۰ تا ۱۵ متر می رسد. پوستت...
زرد آلو

زرد آلو

زرد آلو (نام علمی: Prunus armeniaca) یک گونه از خانواده گ...
ریواس

ریواس

ریواس گیاهی است از تیره هفت‌بندان (Polygonaceae) بومی آسی...
توت فرنگی

توت فرنگی

توت‌فرنگی میوه‌ای نسبتاً جدید است که تا ۲۵۰-۳۰۰ سال قبل ب...

غذاهای پرطرفدار

قورمه سبزی

قورمه سبزی

قرمه سبزی از غذاهای اصیل ایرانی است که واقعا طرفدا...

رستوران های برتر

دارچین

دارچین

جلسه رسمی یا کاری ، شام یا ناهار با خانواده ، مهمان خارجی ی...
گردباد

گردباد

پاتوق همیشگی من در تهران ، هر بار که تهران می رم حتما باید ی...
جوگریل فود(شهرک غرب)

جوگریل فود(شهرک غرب)

موقعیت مناسب برای شام یا ناهار با خانواده ، جای دنج ومناسب ق...
شاندرمن

شاندرمن

جلسه رسمی یا کاری ، جشن یا مهمانی کوچک ، شام یا ناهار با خا...
رستوران پیپل

رستوران پیپل

موقعیت مناسب برای جلسه رسمی یا کاری ، شام یا ناهار با خانواد...