تهیه باقلوا

توضیحات

عید نزدیکه و عموما خانوم ها به دنبال شیرینی های مناسب برای پذیرایی و روی سفره هفت سین هستند. دم عید خییلی از خانوم ها شیرینی پزون حسابی راه میندازن و شیرینی های رنگ و وارنگ درست میکنن. باقلوا هم از جمله شیرینی هایی هست که به دلیل شهدی که داره به ذائقه ما ایرانی ها بسیار خوشاینده و کمتر کسی میشه که این شیرینی لذیذ رو دوست نداشته باشه. البته که طرز تهیه شیرینی باقلوا به این شکل با خمیر فیلو تهیه میشه و هیچ دردسری برای تهیه خمیر نداریم. در این مطلب طرز تهیه باقلوا با همین خمیر فیلوی بازاری رو آموزش میدم که در اکثر سوپر مارکت های بزرگ میتونید به راحتی تهیه کنید و تهیه این شیرینی رو بسیار آسون میکنه.

مواد لازم

مواد لازم برای تهیه باقلوا

خمیر فیلو آماده یک بسته

مواد میانی

مغز پسته 200 گرم
مغز گردو 200 گرم
دارچین 1 قاشق چایخوری
شکر 1/4 پیمانه
پودر هل نصف قاشق چایخوری
کره 50 گرم برای چرب کردن

برای شهد

شکر 3/4 پیمانه
آب 3/4 پیمانه
عسل 3/4 پیمانه

طرز تهیه

توضیحی در مورد خمیر هزارلا و فیلو

این مساله جز مواردی بود که خودمم هم توش شک و شبهه داشتم. مساله اینه خمیر هزارلا با خمیر فیلو یا همون یوفکا تفاوت های بسیاری داره. در واقع خمیر هزارلا مراحل تهیه اش خیلی تخصصیه و از تا کردن لایه های خمیر و کره تهیه میشه که خودم علاقه شدیدی به یادگیریش دارم. برای شیرینی هایی مثل زبان و ناپلئونی استفاده میشه. در واقع خمیر یکدستی هست که بعد از پخت لایه لایه میشه که نوع آماده و بازاریش هم موجوده.

ولی خمیر فیلو یا همون یوفکا که گفتم به طور کلی خمیر بسیار نازکی هست و از ابتدا و قبل از پخت به صورت لایه های خیلی نازک و جداگانه است. این خمیر بعد از پخت هم شکل لایه لایه خودش رو حفظ میکنه. خمیر فیلو هم به راحتی توی سوپرمارکت ها پیدا میشه و میتونید آماده اون رو خریداری کنید. خمیر فیلو برای تهیه باقلوا به این شکل به کار میره و همچنین برای تهیه انواع سمبوسه هم میتونه استفاده بشه و کلی استفاده های دیگه که انشاالله کم کم مطالبش رو قرار میدیم.
مراحل تهیه باقلوا با خمیر فیلو

فر رو روی دما 170 درجه سانتی گراد روشن میکنیم تا گرم شه.

پسته و گردو رو با غذا ساز یا با گوشت کوب خرد کنید. مقداری از پسته رو برای روی باقلوا و تزیین کنار بذارید و بقیه رو با گردو و دارچین و هل و شکر مخلوط کنید و در ظرف جداگانه ای نگه دارید.
کره رو با دمای خیلی ملایم کمی ذوب کنید که برای چرب کردن راحت تر باشه. کف ظرف مناسبی رو با کره و قلمو (فقط در حد چرب کردن) چرب کنید.
لایه ای از خمیر رو جدا کنید و کف ظرف پهن کنید و روی خمیر رو هم با کره چرب کنید.
مخلوط مواد میانی که همون پسته، گردو، دارچین و… رو روی خمیر بریزید و مجددا روش رو خمیر دیگه ای قرار بدید و باز روی خمیر رو چرب کنید.
لایه ای دیگه از خمیر بذارید و باز چرب کنید. روی خمیر دوباره مخلوط مواد میانی رو بریزید و باز خمیر بذارید و چرب کنید.
  • بازدید: 26144
  • نگارنده: افزوده با موبایل
  • دسته بندی: شیرینی
  • تاریخ: 08/آگوست/2016
  • منبع: 2nafare

کلید واژه

نظرات کاربران

خوراکی های برتر

چغاله بادام

چغاله بادام

میوه درخت بادام در ابتدای رویش تا حدودی سفت بوده و قشر خا...
توت سیاه

توت سیاه

شاه توت درختی است که به ارتفاع ۱۰ تا ۱۵ متر می رسد. پوستت...
زرد آلو

زرد آلو

زرد آلو (نام علمی: Prunus armeniaca) یک گونه از خانواده گ...
ریواس

ریواس

ریواس گیاهی است از تیره هفت‌بندان (Polygonaceae) بومی آسی...
توت فرنگی

توت فرنگی

توت‌فرنگی میوه‌ای نسبتاً جدید است که تا ۲۵۰-۳۰۰ سال قبل ب...

غذاهای پرطرفدار

قورمه سبزی

قورمه سبزی

قرمه سبزی از غذاهای اصیل ایرانی است که واقعا طرفدا...

رستوران های برتر

دارچین

دارچین

جلسه رسمی یا کاری ، شام یا ناهار با خانواده ، مهمان خارجی ی...
گردباد

گردباد

پاتوق همیشگی من در تهران ، هر بار که تهران می رم حتما باید ی...
جوگریل فود(شهرک غرب)

جوگریل فود(شهرک غرب)

موقعیت مناسب برای شام یا ناهار با خانواده ، جای دنج ومناسب ق...
شاندرمن

شاندرمن

جلسه رسمی یا کاری ، جشن یا مهمانی کوچک ، شام یا ناهار با خا...
رستوران پیپل

رستوران پیپل

موقعیت مناسب برای جلسه رسمی یا کاری ، شام یا ناهار با خانواد...