توضیحات
کوفته پنیری یک کوفته قلقلی آسان است که بچه ها از خوردن آنها لذت می برند. برای آموزش پخت این کوفته خوشمزه با ما همراه شوید.
مواد لازم
مواد لازم
اندازه
مقدار / کالری
پنیر خامه ای
225 گرم
100 گرم / 439 کالری
پنیر پارمسان
1/3 فنجان
100 گرم / 431 کالری
سس مایونز
1/2 فنجان
100 گرم / 691 کالری
گوشت قرمز فیله پخته و خرد شده
85 گرم
100 گرم / 200 کالری
پیازچه خرد شده
1/4 فنجان
یک عدد / 3 کالری
نمک
به مقدار لازم
100 گرم / 0 کالری
جعفری خرد شده
1/2 فنجان
100 گرم / 25 کالری
طرز تهیه
*. درون یک کاسه بزرگ، پنیر خامه ای، سس مایونز و پنیر پارمسان را با هم زن برقی مخلوط کنید.
*. تا اینکه خوب ترکیب شوند و بعد با گوشت و پیازچه به وسیله هم زن دستی مخلوط کنید.
*. دو تکه پلاستیک بلند و تمیز را روی سطح صاف پهن کنید.
*. روی هر کدام 1/4 فنجان برگ جعفری خرد شده را پراکنده کنید.
*. مخلوط پنیر را به دو قسمت جدا کنید و هر کدام را روی هر یک از پلاستیک ها قرار دهید.
*. انتهای پلاستیک را به یکدیگر بچسبانید و هر دوی آن ها را به شکل یک توپ در بیاورید.
*. سپس به مدت 3 ساعت داخل یخچال قرار دهید و بعد در صورت تمایل با بیسکوییت سرو کنید.
- بازدید: 12356
- نگارنده: دیما فود
- دسته بندی: کوفته
- تاریخ: 18/جون/2015
- منبع: آکاایران
نظرات کاربران