توضیحات
کتلت یکی از غذاهای لذیذ و خوش طعم ایرانی است که معمولاً بدون برنج و با نان سرو می شود. در تهیه کتلت از موادی مانند گوشت، سیب زمینی، تخم مرغ، پیاز و انواع ادویه ها استفاده می شود. به علت سرخ کردن کتلت در روغن، بهتر است بعد از آماده شدن آن ها را روی حوله کاغذی قرار دهید تا روغن اضافی آن ها گرفته شود.
مواد لازم
گوشت چرخکرده (مخلوط گوساله و گوسفند) 400 گرم
پیاز (رنده شده) 1 عدد (140گرم)
سیبزمینی (آب پز و رنده شده) 3 عدد (510گرم)
زردچوبه (پودر شده) 1 قاشق چایخوری (3گرم)
ادویه کاری یک سوم قاشق چایخوری
تخممرغ 2 عدد (110الی120گرم)
فلفل سیاه (پودر شده) به مقدار لازم
نمک به مقدار لازم
روغن مایع (مخصوص سرخکردن) به مقدار لازم
طرز تهیه
1.در ظرفی مناسب، گوشت، پیاز، سیبزمینی، زردچوبه و ادویه کاری را با هم مخلوط کرده و کاملاً ورز دهید؛
2.تخممرغ را در ظرفی جداگانه ریخته و هم بزنید، سپس با مقداری نمک و فلفل به مواد بالا اضافه کنید و کاملاً ورز دهید تا حالت چسبندگی پیدا کند؛
3.کف دست را با مقداری روغن مایع چرب کرده، از مایه به اندازه دلخواه برداشته، فرم دهید و در پودر سوخاری بغلطانید؛
4.مقداری روغن مایع را در تابه ای مناسب ریخته، روی حرارت زیاد قرار دهید تا داغ شود، سپس کتلت ها را در روغن داغ قرار داده، بلافاصله حرارت را ملایم کنید تا به آرامی سرخ شود؛ یک طرف که سرخ شد برگردانید و طرف دیگر را سرخ کنید. سپس در ظرف مورد نظر چیده و به دلخواه تزیین و سرو کنید.
- بازدید: 15924
- نگارنده: دیما فود
- دسته بندی: کتلت
- تاریخ: 18/جون/2015
- منبع: sanazsania
نظرات کاربران