مرغ سوخاری

توضیحات

یک از غذاهای دوست داشتنی برای خود من مرغ سوخاری هست ، این غذا روش های مختلفی برای پخت داره من خودم از این روش بدم نیومد شما هم امتحان کنید

مواد لازم

مرغ 6-5 تکه (‌سینه و ران مرغ به تعداد نفرات + 1- 2 تکه بیشتر‌)
تخم‌مرغ   2 عدد کامل
آرد سفید   2 پیمانه
آرد سوخاری  3 پیمانه
ادویه  ‌به مقدار لازم
روغن سرخ کردنی  بسته به سایز ظرف مخصوص سرخ‌کردن
پودر سیر و اورگانو  به دلخواه

طرز تهیه

1 - تکه‌های مرغ را قبل از سرخ کردن با یک عدد پیاز و  آب و نمک آب‌پز کنید، نه در حدی که مرغ‌ها کاملا نرم شوند، فقط اندازه‌ای که کمی از حالت خام بودن در بیایند. (‌حدود 20 دقیقه کافیست‌)


2 - تخم‌مرغ‌ها را در ظرف گودی شکسته و با چنگال هم بزنید تا خوب با هم مخلوط و یکدست شوند. آرد سفید را بهتر است الک کنید و در یک دیس تخت لبه‌دار بریزید. آرد سوخاری و ادویه  را هم خوب با هم مخلوط کنید و مثل آرد سفید در یک دیس تخت لبه‌دار بریزید.
ادویه این غذا بستگی به ذائقه شما دارد. معمولا این غذا به دو صورت اسپایسی (تند) و  معمولی تهیه می‌شود.


3 - روش اسپایسی به این صورت است که مقدار زیادی فلفل قرمز (‌برای این مقدار مرغ 2 قاشق غذا خوری سر پر فلفل قرمز لازم است‌) و نمک را به آرد سوخاری اضافه می‌کنند. مزه این غذا به محتویات درون آرد سوخاری آن بستگی دارد. در روش معمولی هم  فقط نمک و کمی فلفل سیاه به آرد سوخاری اضافه می‌شود.


4 - تکه‌های مرغ را بعد از نیم پز شدن و بعد از اینکه کاملا سرد شدند، ابتدا در آرد سفید بغلتانید، بعد به تخم مرغ آغشته کنید و بعد در آرد سوخاری خوب بغلتانید تا تمام سطح مرغ با آرد سوخاری پوشانده شود.


5 - در ظرف نسوزی - که کمی گود باشد بهتر است – تا دو سوم روغن مخصوص سرخ کردن بریزید و روی حرارت قرار دهید تا کاملا داغ شود. توجه کنید هرچه روغن بیشتر و داغ‌تر باشد مقدار جذب روغن کمتر می‌شود. می‌توانید مرغ‌ها را در دستگاه سرخ‌کن (‌روی درجه مناسب سرخ کردن مرغ‌) نیز سرخ کنید.


6 - تکه‌های مرغ را درون روغن داغ شده با حرارت زیاد سرخ کنید. اگر حرارت کم باشد رنگ مرغ‌ها تیره می‌شود. در ظرف را هم باز بگذارید تا تخم مرغ به‌کار رفته در مواد، اصطلاحا کف نکند. حدودا 10-6 دقیقه زمان لازم است تا مرغ‌ها با شرایط فوق کاملا سرخ (‌سوخاری‌) شوند‌.


7 - بعد از سرخ شدن مرغ‌ها یک حوله کاغذی تمیز را در بشقابی قرار دهید و تکه‌های مرغ را روی آن بچینید تا روغن اضافه آن گرفته شود. هنگام سرو کمی پودر سیر و اورگانو (در صورت تمایل) روی آنها بپاشید.

  • بازدید: 13502
  • نگارنده: روح الله بلوردی
  • دسته بندی: مرغ
  • تاریخ: 30/مارس/2013
  • منبع: همشهری آنلاین

کلید واژه

مرغ , سوخاری

نظرات کاربران

خوراکی های برتر

چغاله بادام

چغاله بادام

میوه درخت بادام در ابتدای رویش تا حدودی سفت بوده و قشر خا...
توت سیاه

توت سیاه

شاه توت درختی است که به ارتفاع ۱۰ تا ۱۵ متر می رسد. پوستت...
زرد آلو

زرد آلو

زرد آلو (نام علمی: Prunus armeniaca) یک گونه از خانواده گ...
ریواس

ریواس

ریواس گیاهی است از تیره هفت‌بندان (Polygonaceae) بومی آسی...
توت فرنگی

توت فرنگی

توت‌فرنگی میوه‌ای نسبتاً جدید است که تا ۲۵۰-۳۰۰ سال قبل ب...

غذاهای پرطرفدار

قورمه سبزی

قورمه سبزی

قرمه سبزی از غذاهای اصیل ایرانی است که واقعا طرفدا...

رستوران های برتر

دارچین

دارچین

جلسه رسمی یا کاری ، شام یا ناهار با خانواده ، مهمان خارجی ی...
گردباد

گردباد

پاتوق همیشگی من در تهران ، هر بار که تهران می رم حتما باید ی...
جوگریل فود(شهرک غرب)

جوگریل فود(شهرک غرب)

موقعیت مناسب برای شام یا ناهار با خانواده ، جای دنج ومناسب ق...
شاندرمن

شاندرمن

جلسه رسمی یا کاری ، جشن یا مهمانی کوچک ، شام یا ناهار با خا...
رستوران پیپل

رستوران پیپل

موقعیت مناسب برای جلسه رسمی یا کاری ، شام یا ناهار با خانواد...