توضیحات
ترشی یکی از خوشمزه ترین همراهان غذاهای ایرانی است که خوردنش علاوه فایده های فراوان ، باعث اشتهای زیاد و طعم خوب همراه غذاست.
مواد لازم
گلكلم خرد شده: 500 گرم
هويج حلقه شده: 300 گرم
بادنجان حلقه شده: 300 گرم
خيار حلقه شده: 200 گرم
پودر تخم گشنيز: يك قاشق چايخوري
ساقه كرفس خرد شده: 200 گرم
سير: يك بوته
فلفل سبز تند: 100 گرم
سبزيجات معطر شامل (ترخون، مرزه و شويد): به ميزان لازم
سركه سفيد: به ميزان لازم
نمك: يك قاشق غذاخوري
طرز تهیه
تمام سبزيجات را پس از شستن خشك كرده و سپس در ظرف مورد نظر ميريزيم. سركه را جوشانده، پس از جوش آمدن اجازه ميدهيم تا كاملا خنك شود. سركه را روي مواد داخل ظرف ميريزيم و پس از افزودن نمك و پودر گشنيز، روي مواد را با سبزيجات معطر پوشانده و در ظرف را محكم ميبنديم و به مدت دو هفته زمان ميدهيم تا ترشي مخلوط آماده مصرف شود.
- بازدید: 8096
- نگارنده: روح الله بلوردی
- دسته بندی: ترشی
- تاریخ: 24/ژانویه/2014
- منبع: آی آر فامیلی
نظرات کاربران